4 leuke tips om vader eens echt te verrassen met vaderdag!

Zondag 21 juni is het vaderdag, de dag dat alle vaders extra in het zonnetje worden gezet! Heb jij weleens gedacht om jouw vader eens echt te verrassen met een cadeau waar hij zelf nooit aan gedacht zou hebben? Dan ben je bij Huidtherapie Brabant aan het goede adres.Lees in onderstaande blog diverse tips hoe jij jouw vader een speciale vaderdag kan bezorgen!

Voeten
Het is bijna zomer en de vakantie staat voor de deur. Heeft jouw vader ook veel eelt, kloven en eigenlijk niet zulke mooie voeten.

Vaderdagtip 1: pedicurebehandeling
Tijdens een pedicure behandeling worden de voeten van jouw vader 30 minuten heerlijk behandeld. Hij zal met stralende voeten naar buiten komen en klaar zijn om zijn slippers aan te trekken. Bij een bon voor pedicure krijgt jouw vader een heerlijke scrub tijdens de behandeling.

Huidoneffenheden
Met de jaren kunnen er geleidelijk huidoneffenheden verschijnen ook bij mannen. We zien ze vooral in het gezicht en op het lichaam. Bindweefselwratjes, steelwratjes, ouderdomsplekjes of bloedblaartjes zien wij het meest voorbij komen. Vooral nu de mannen de armen en benen ontbloten. Jij wilt toch ook dat jouw vader er leuk en verzorgd uitziet!

Vaderdagtip 2: Laat huidoneffenheden verwijderen door de huidtherapeut
Huidoneffenheden zoals steelwratjes, gerstekorrels, dermatosis papulosa nigra, ouderdomswratten of fibromen komen meestal voor in het gezicht, hals, decolleté, oksels en onder de borsten. Het zijn vaak onschuldige huidoneffenheden, die op een zeer eenvoudige en snelle manier verwijderd kunnen worden door een huidtherapeut. Voorafgaand aan de behandeling zal de huidtherapeut de plekjes bekijken en uitleg geven over hoe de behandeling zal plaatsvinden. Bij een bon voor het verwijderen van huidoneffenheden krijgt jouw vader een potje met verkoelende gel om te gebruiken als nabehandeling.

Ongewenste haargroei
Mannen kunnen ook veel last hebben van haargroei. In de meeste gevallen storen mannen zich aan de overbeharing op de schouders en de rug. En de stoppels en rode bultjes die na een dag al verschijnen.

Vaderdagtip 3: Storende haren laten behandelen met de ontharingslaser
Het is een investering, maar uiteindelijk enorm de moeite waard: laserontharing.
Veel cliënten zeggen na afloop van de behandelreeks: ”Dit is de beste investering voor mijzelf geweest”. Als jij jouw vader nu kan verrassen met een bon voor een eerste behandeling of een vrijblijvend intakegesprek voor laserontharing, dan geef jij het begin van een mooi cadeau!
Mocht jouw vader de behandeling verder doorzetten, dan krijg jij een bon van ons t.w.v 25 euro te besteden voor een laserbehandeling bij jou zelf.

Huidverzorging
Het binnen zitten, hard werken en vermoeidheid zijn factoren die de huid van jouw papa er minder fit uit kunnen laten zien. Met een verzorgende gezichtsbehandeling zullen wij de huid van jouw vader weer energie en vitaliteit geven.

Vaderdagtip 4: ontspannende / reinigende gezichtsbehandeling
Bij Huidtherapie Brabant beschikken we over een uitgebreid aanbod van diverse huidverbeterende en ontspannende gezichtsbehandelingen.
Met een ontspannende of reinigende gezichtsbehandeling bij Huidtherapie Brabant zullen de sporen van vermoeidheid verdwijnen. Tevens zal de huid van jouw vader nagekeken worden op verstoppingen, gerstekorrels, puistjes, pigmentvlekken, droogtelijntjes en fijne rimpels.

Verwen jouw vader nu met een originele cadeaubon. Want dat verdient hij toch?!
Deze bestel je gemakkelijk via de mail of telefonisch bij Huidtherapie Brabant. Wij maken er een leuk cadeautje van!

Wil je meer informatie over de behandelmogelijkheden van Huidtherapie Brabant, neem dan vrijblijvend contact met ons op.