Behandelingen bij Huidtherapie Brabant

Bij Huidtherapie Brabant bent u aan het juiste adres voor diverse behandelingen voor de huid. Dit kunnen cosmetische huidbehandelingen zijn, denk bijvoorbeeld aan een gezichtsbehandeling of pedicure. Maar onze therapeuten staan ook voor u klaar bij medische behandelingen zoals oedemtherapie of een LPG Endermologie behandeling. Benieuwd naar de behandelingen voor de huid die wij verzorgen? U vindt al onze huidbehandelingen op deze pagina.

Direct een afspraak maken

Behandelingen bij Huidtherapie Brabant

Bij Huidtherapie Brabant kunt u terecht voor diverse behandelingen. Van huidtherapeutische, huidverzorgende tot aan pedicure behandelingen. De huidtherapeutische behandelingen worden uitgevoerd door onze gediplomeerde huidtherapeuten.

Voor dat we daadwerkelijk met de huidehandeling van start gaan, heeft de huidtherapeut altijd een oriënterend gesprek met u. Op basis van dit gesprek stellen we een behandelplan op. Sommige patienten komen op verwijzing van een huisarts of dermatoloog. De huidtherapeut zal de desbetreffende huisarts of dermatoloog dan informeren over de behandeling en de resultaten.

Gratis, persoonlijk en vrijblijvend advies?. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Hieronder kunt u de diverse huidbehandelingen terugvinden. Op de desbetreffende pagina’s kunt u meer details vinden over de behandelingen die wij uitvoeren.

Heeft u vragen over uw huid of wilt u vrijblijvend huidadvies? Stel een vraag of neem contact met ons op.

Vrijblijvend huidadvies

Huidtherapie praktijk in Prinsenbeek, Tilburg of Dongen

De huidtherapeutische behandelingen worden zowel in onze praktijk in Dongen, Prinsenbeek en Tilburg uitgevoerd. Huidtherapie Brabant heeft een groot verzorgingsgebied. Uit de steden Breda en Tilburg en de omliggende plaatsen zoals Etten-Leur, Zevenbergen, Raamsdonksveer, Oosterhout en Goirle ontvangen wij patienten.