Cellulite LPG behandeling effectief

Cellulite effectief verminderen dankzij onze endermologie therapie (LPG).

Naar schatting heeft 90% van de vrouwen last van cellulite. Over de oorzaak van deze vervelende huidaandoening is nog altijd veel onduidelijkheid. Feit is wel dat cellulite de oorzaak kan zijn van onzekerheid en schaamte. Iedereen wil natuurlijk een mooie gladde huid zonder cellulite.

Er wordt jaarlijks ongelofelijk veel geld uitgegeven aan de verschillende cellulite behandelen met helaas wisselend resultaat. Veel van deze “anti-cellulite producten” werken minimaal of zorgen helaas voor tijdelijke resultaten. Ook zijn er tal van huis-tuin-en keuken apparaten in de markt verkrijgbaar die zorgen voor een zeer tijdelijke oplossing van het probleem. Al na een aantal uren na de massage zie je dat de putjes en oneffenheden in de benen of op je armen al weer terug beginnen te kunnen. Dit zijn over het algemeen allemaal instrumenten of producten die gericht zijn op symptoombehandeling. Met andere woorden ze pakken niet de oorzaak aan. Van groot belang is dan ook om stil te staan bij de mogelijke oorzaken van deze huidaandoening. Cellulite is een intern probleem die we onmogelijk met een externe oplossing zoals een crème of een huis tuin en keuken massage apparaat kunnen oplossen.

Cellulite effectief verminderen

dankzij onze endermologie therapie

Cellulite oorzaken

Hormonale huishouding: uit onderzoek blijkt dat hormonen een grote rol spelen bij het ontwikkelen van cellulite. Zo hebben oestrogeen, insuline, noradrenaline, schildklierhormonen en prolactine een aandeel bij het krijgen van cellulite.

Voeding: door teveel verzadigde vetten, koolhydraten en zout te eten stijgt de kans op het krijgen van cellulite.

Levensstijl: het ligt uiteraard voor de hand maar cellulite komt velen malen vaker voor bij vrouwen met een “ongezonde levensstijl”. Denk hierbij aan te weinig bewegen, roken, drank en stress.

Genen: uiteraard heb je om cellulite te krijgen ook altijd specifieke genen nodig om deze huidaandoening überhaupt te krijgen.

Natuurlijk is het de combinatie van bovenstaande factoren die er voor zorgen dat er overmatig vet opgeslagen wordt onder de opperhuid. Het vet verschuift als het ware naar de oppervlakte van de huid wat kuiltjes en hobbels veroorzaakt. Dit wordt ook wel een sinaasappelhuid genoemd.

Endermologie Therapie

Huidtherapie Brabant beschikt over een LPG apparaat. Middels dit LPG apparaat zijn we in staat endermologie therapie toe te passen. Endermoloie is een intensieve bindweerselmassage die de vetblokkades onder de huid opheffen. Dankzij het LPG apparaat worden de verkleefde vetcellen afgevoerd en verdwijnt de cellulite. Als huidtherapeut vinden we het belangrijk om cellulite bij de oorzaak aan te pakken. Tijdens onze endermologie behandelingen pakken we het huidprobleem dan ook bij de kern aan en kunnen we het probleem drastisch verminderen.

Bij Huidtherapie Brabant bieden we de endermologie therapie aan op alle delen van het lichaam waar cellulite voor komt. Onze endermolie behandeling bestaat uit 15 tot 20 behandelingen. De resultaten die wij met het LPG apparaat behalen zijn erg goed. We zien dat de huid gezonder, gladder, steviger en soepeler wordt. Voor meer informatie over onze endermologie behandeling, de resultaten en onze ervaring rondom het behandelen van cellulite bel of maak vrijblijvend een afspraak.

Meer informatie?
Neem dan eens contact op!