Cellulites-verminderen-huidtherapie-brabant

Cellulitis verminderen met een LPG-behandeling

Wilt u graag minder cellulite, vet en tegelijkertijd een stevigere huid? Bij Huidtherapie Brabant kunnen wij door middel van een Endermologie behandeling (LPG) de huid verstrakken, vet verminderen en cellulite verbeteren. Lees er hier alles over!

Wat is cellulitis?

Eerst nog even terug naar het begin: ‘Wat is cellulitis eigenlijk?’ Wist je dat cellulite vaak wordt verward met cellulitis? In de volksmond hebben we het over cellulitis, maar we bedoelen eigenlijk cellulite. Cellulite, ook wel sinaasappelhuid genoemd, ontstaat wanneer het aantal vetcellen en het onderhuidse bindweefsel toeneemt, waardoor er een vernauwing van de bloedvaten wordt veroorzaakt.

Cellulite is onderhuids vet dat met elkaar verkleefd is geraakt. Het resultaat is een bobbelige huid die putjes vertoont. Cellulite komt vooral voor op de billen en de bovenbenen. In sommige gevallen ook op de buik of bovenarmen. Cellulite is voor veel vrouwen erg vervelend en kan soms pijnlijk zijn.

Cellulitis is een typische vrouwenkwaal. Negen op de tien vrouwen krijgt er in haar leven mee te maken, zelfs de slankste en meest sportieve vrouwen.

Oorzaak van cellulitis

Zoals we al hebben aangegeven: cellulite is onderhuids vet dat met elkaar verkleefd is geraakt. Het grootste deel van cellulitis hangt samen met een slechte werking van de bloedsomloop. Het lichaam slaat namelijk vet op, daar waar de circulatie minder is. Op deze plaatsten raken vetten geblokkeerd en komen afvalstoffen en bijvoorbeeld vocht vast te zitten. De vetcellen zijn groter geworden en drukken het weefsel onder de huid omhoog.

Aan de buitenkant is dit te zien door het grover worden van de huid. De oorzaken van cellulite zijn divers. Over het algemeen spelen onder andere hormonen, erfelijke aanleg, levensstijl, overgewicht en kledingkeuze een rol bij cellulitis.

Wist je dat er verschillende vormen van cellulitis bestaan? Van vochthoudend cellulitis, vet cellulitis tot vezel cellulitis.

Cellulitis verminderen

Wilt u cellulitis graag verminderen? Dan zijn er een aantal opties waar u aan kunt denken. Het belangrijkste is om ons te richten op de circulatie en bloedsomloop. Jammer genoeg is cellulite ongevoelig voor een dieet of voor sporten. Maar door middel van een LPG Endermologie behandelingen is het mogelijk om cellulitis bij onder andere de benen en cellulite bij de billen te verminderen.

Cellulites-verminderen-lpg

Cellulitis behandeling middels LPG lichaamsbehandeling

Door middel van zogenoemde LPG Endermologie lichaamsbehandelingen kunnen we cellulitis dus verminderen. Een LPG Endermologie behandeling bestaat uit een intensieve bindweefselmassage. Het bevordert de doorbloeding en stimuleert de afvoer van bijvoorbeeld vetcellen. Door middel van het LPG apparaat is het mogelijk om een natuurlijk proces in gang te zetten waarbij vetophopingen worden afgebroken en de huid weer gezond en sterk wordt. De behandeling is daarbij pijnloos!

Een LPG behandeling werkt als fitness voor de huid en het vetweefsel om het te versoepelen. Ook worden vetten vrijgemaakt en bloed- en lymfecirculatie geactiveerd.

Het resultaat van een cellulites behandeling:

  • Aanmaak van collageen voor een rimpelloze en jeugdige huid.
  • Zonder operatie snel en blijvend vet verliezen.
  • De structuur van het bindweefsel verbetert.
  • Bevordert de doorbloeding en stimuleert de afvoer van afvalstoffen.
  • Het zorgt voor een strak silhouet, stevige huid, minder cellulite en een slanker figuur.

Prijs van een LPG Endermologie behandeling

Nieuwsgierig naar de prijzen van een LPG Endermologie lichaamsbehandeling om cellulitis te verminderen? Bij Huidtherapie Brabant zijn er diverse opties mogelijk als het gaat om een LPG behandeling. Van een korte zone behandeling van 20 minuten tot aan een uitgebreide LPG behandeling. Na een persoonlijk intakegesprek stellen onze deskundige huidtherapeuten een volledig op maat gemaakt plan op. Op basis van dit plan is het mogelijk om de kosten voor een LPG lichaamsbehandeling concreet te maken.

Vanaf 3 sessies worden de vetkussentjes afgevlakt en wordt de huid gladder en zachter.*

Cellulitis behandeling Breda en omgeving

De deskundige huidtherapeuten van Huidtherapie Brabant informeren u graag over de diverse mogelijkheden om een cellulites behandeling uit te voeren. Na een intakegesprek hebben we uw wensen inzichtelijk en bespreken we de mogelijkheden. Aan de hand van een behandelplan gaan we te werk.

Bij Huidtherapie Brabant werken we alleen met de officiële apparatuur van het merk LPG. Onze huidtherapeuten hebben daarbij intensieve trainingen gevolgd om endermologie op een juiste manier toe te passen. Na de behandelingen vergelijken we de voor- en nafoto’s. Het resultaat is duidelijk zichtbaar! Om de mooie resultaten te behouden raden we aan om minimaal één keer per maand terug te komen.

Nieuwsgierig geworden naar onze cellulitis behandelingen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Tevens kunt u bij ons ook terecht voor LPG gezichtsbehandelingen. Ons team helpt u graag.

* Endermologie® DERMSCAN studie 2016.

Nieuwsgierig geworden?
Neem vrijblijvend contact met ons op!