Huidtherapie Brabant is gevestigd in Prinsenbeek en Dongen.

In onze praktijk werken wij uitsluitend op afspraak. Om een afspraak te maken kunt u onderstaand contactformulier invullen of een email sturen naar: info@huidtherapie-brabant.nl. U kunt ook telefonisch contact opnemen met de praktijk. Indien wij niet in de gelegenheid zijn uw oproep telefonisch te beantwoorden, kunt u een bericht achter laten op de voicemail. Wij bellen u  zo spoedig mogelijk terug.

Meer informatie over LPG Endermologie of wilt u zich inschrijven voor de LPG kennismakingsdagen op een zaterdag in oktober tegen een scherpe introductieprijs van 69,50 euro inclusief persoonlijke intake en uitgebreide behandeling t.w.v 85 euro? Laat hieronder uw gegevens achter. Onze huidtherapeuten staan voor u klaar!

Onze
vestigingen
De Vennen

Deken Batenburgstraat 2
5104 CR Dongen
076 – 542 36 66

Prinsenbeek

Groenstraat 31
4841 BA Prinsenbeek
076 – 542 36 66

Onze locaties

De praktijk in Prinsenbeek is geheel gelijkvloers. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt. De praktijk in Dongen is gevestigd in het sport- en gezondheidscentrum De Vennen. De praktijk is gelokaliseerd op de eerste etage die te bereiken is via een trap of lift. U kunt bij het invullen van het contactformulier uw voorkeur qua locatie aangeven.