Praktijk-huidtherapie-brabant-prinsenbeek

Huidaandoeningen

De huidtherapeuten van Huidtherapie Brabant behandelen de zieke of de beschadigde huid. Dit kan variëren van acne, oedeem of het verminderen van overbeharing op ongewenste plekken. Benieuwd welke huidaandoeningen wij behandelen? Lees er alles over op deze pagina!

Huidaandoeningen

Zoals u wellicht weet is de huid van een mens het grootste orgaan. De huid beschermt ons lichaam en organen tegen invloeden van buitenaf. De huid beschermt ons bijvoorbeeld tegen bacteriën en gevaarlijke stoffen. Daarnaast speelt de huid als orgaan een belangrijke rol als het gaat om het regelen van onze temperatuur. In de basis is onze huid vrij simpel opgebouwd. De huid bestaat immers uit 3 lagen te weten, de opperhuid, de lederhuid en de onderhuid.

Echter zodra we ons realiseren waar de huid voor dient, wat voor processen er door dit orgaan lopen en hoeveel mensen er dagelijks problemen mee hebben dan is het ook te begrijpen dat wij ons als praktijk uitsluitend met dit orgaan bezig houden.

In onze praktijk behandelen wij de zieke of beschadigde huid. Dit kan variëren van acne, oedeem of het verminderen van overbeharing op ongewenste plekken. Op onze website onder het kopje behandelingen treft u welke behandelingen wij bij Huidtherapie Brabant aanbieden.

Hieronder staan een aantal veelvoorkomende huidaandoeningen. Staat uw huidaandoening er niet bij? Heeft u vragen over een huidaandoening of wilt u meer informatie? Bel ons dan gerust voor een persoonlijk en gratis advies.