Huidtherapie Brabant gaat uitbreiden in Tilburg!

Huidtherapie-Brabant-Tilburg

Huidtherapie Brabant gaat uitbreiden in Tilburg!

Huidtherapie Brabant breidt uit met een nieuwe huidtherapie praktijk in Tilburg! Vanaf 1 juli nemen we de praktijk van Huidtherapie de Vocht over inclusief het volledige patiëntenbestand. Mooie vooruitzichten dus deze zomer! Madelon en Monique vertellen je in dit blog alles over onze ambities, plannen en toekomst.

Nieuwe vestiging: Huidtherapie Brabant Tilburg

De overname van de huidtherapie praktijk in Tilburg komt niet uit de lucht vallen. “We hebben altijd de ambitie gehad om meerdere huidtherapeutische praktijken op te zetten. Niet voor niets hebben we jaren terug gekozen voor de naam: ‘Huidtherapie Brabant’, aldus Madelon.

“Momenteel zijn we al in een behoorlijk groot verzorgingsgebied actief en weet men ons al goed te vinden: van Breda tot aan Tilburg. Met een praktijk erbij in Tilburg breiden we het gebied verder uit.”

Huidtherapie-Tilburg

Fijne samenwerkingen met diverse professionals

“We hebben niet specifiek gekozen voor een overname van een huidtherapie praktijk”, gaat Madelon verder. “De overname van de Vocht huid- en oedeemtherapie in Tilburg, dat gevestigd is in Gezondheidscentrum Piushaven, kwam toevallig op ons pad. In de zomer van 2020 hadden we contact met Els, de eigenaresse van de praktijk. Zij gaf toen aan graag een stapje terug te willen doen. Zo kwam van het een het ander en vanaf 1 juli nemen we de praktijk volledig van haar over. Els kan dan echt gaan genieten van haar vrije tijd.”

“Daarnaast is de praktijk gevestigd in het Gezondheidscentrum Piushaven waar onder andere huisartsen, fysiotherapeuten en andere disciplines gevestigd zijn. Dit zorgt ervoor dat de lijntjes kort zijn. Dit resulteert weer in fijne samenwerkingen. Voor ons was dit de doorslag om de praktijk over te nemen!”

Gezondheidscentrum-piushaven-tilburg
Huidtherapie-brabant-tilburg-piushaven

Werken aan een vertrouwensband

“Wij vinden de kwaliteit van de huidtherapie behandelingen erg belangrijk”, aldus Monique. “De passie, energie en empathie die Els voor haar praktijk en haar patiënten had, zullen wij met ons team van huidtherapeuten en huidspecialisten met veel plezier voortzetten.”

Monique: “Om de patiënten beter te leren kennen, zullen we in het begin bestaande afspraken wat ruimer inplannen. We werken namelijk graag aan een vertrouwensband. Via nieuwsbrieven en onze sociale kanalen benaderen en informeren we bestaande en nieuwe patiënten over de diverse mogelijkheden bij Huidtherapie Brabant.”

Make-over én verruiming van de openingstijden

Huidtherapie Brabant heeft een eigen herkenbare uitstraling. Deze uitstraling, die al doorgevoerd is bij de vestigingen in Dongen en Prinsenbeek, voeren we ook door op onze nieuwe huidtherapie locatie in Tilburg. We willen een ontspannen, professionele en opgeruimde sfeer creëren. Een plek waar patiënten terechtkunnen voor deskundig advies of zichzelf even terug kunnen trekken voor wat ‘me-time’.

“Naast dat de praktijk een nieuwe uitstraling krijgt, worden ook de openingstijden aangepast. Deze gaan we namelijk verruimen. Omdat we met een team van collega’s werken, kunnen we op diverse momenten van de dag de behandelingen realiseren voor onze patiënten”, aldus Madelon.

Huidtherapie-praktijk-tilburg

Huidtherapie praktijk in Tilburg

Bent u op zoek naar een huidtherapie praktijk in Tilburg? Dan bent u bij Huidtherapie Brabant aan het juiste adres. “We zijn een praktijk met een compleet aanbod van behandelingen. Zowel op het medische als op het cosmetische vlak. We zijn inmiddels ruim 15 jaar actief als huidtherapeuten. Met onze kennis en ervaring helpen wij mensen graag met het verbeteren van hun huid”, gaat Monique verder.

Patiënten kunnen bij Huidtherapie Brabant in Tilburg terecht voor behandelingen als:

Aftellen…

Wij kijken er erg naar uit om 1 juli te starten in Tilburg! Of er in de toekomst nog meer vestigingen zullen komen is nog de vraag. We weten niet wat er op ons pad komt in de toekomst, maar wij staan altijd open voor nieuwe uitdagingen! Voor nu richten we ons op onze nieuwe praktijk en onze aandacht blijft natuurlijk ook gaan naar de locaties in Prinsenbeek en Dongen.

Onze nieuwe praktijk in Tilburg bezoeken?
Maak direct een afspraak!