Huidtherapie Brabant opent tweede locatie in Dongen!

Huidtherapie Brabant is vanaf 1 februari 2018 ook gevestigd in huisartsenpraktijk Aan de Donge in Dongen. Huidtherapie Brabant blijft haar locatie in sport en gezondheidscentrum De Vennen in Dongen behouden. We gaan vooralsnog op maandag en donderdag in huisartsenpraktijk Aan de Donge open.

Patiënten kunnen vanaf nu geheel vrijblijvend bij ons een eerste intake gesprek plannen. “Het is een uitbreiding om in te kunnen spelen op de toenemende vraag naar Huidtherapie in Dongen”, aldus Madelon Verdaasdonk van Huidtherapie Brabant. “Tevens geeft het ons de kans om directer te kunnen communiceren met de aangesloten huisartsen in huisartsenpraktijk Aan de Donge. Dit zal de kwaliteit van onze zorg verbeteren. De lijnen worden immers korter en er is meer ruimte voor onderling overleg”, aldus Madelon.

Behandelmogelijkheden

Wij kunnen als huidtherapeuten zorg bieden voor mensen met onder andere acne, ongewenste haargroei, pigmentvlekken, couperose, littekens, huidoneffenheden en huidadvies. Als Huidtherapie Brabant zijn wij tevens gespecialiseerd in oedeemtherapie, al dan niet gecombineerd met littekentherapie. Oedeem kan een chronisch karakter krijgen, wanneer deze niet adequaat wordt behandeld. Littekens kunnen gaan verkleven, wat naast een vervelend/pijnlijk gevoel ook een bewegingsbeperking kan geven.

Nieuw in onze praktijk

Voor mensen met de huidaandoening couperose en of pigmentstoornissen hebben we ook in Dongen de nieuwste QuadrostarPro Yellow 577nm diodelaser in onze praktijk beschikbaar. De resultaten zijn heel goed en we zijn erg enthousiast om onze patiënten deze behandeling aan te kunnen bieden.

In onze praktijk werken 5 ervaren, BIG geregistreerde, huid- en oedeemtherapeuten. Huidtherapie Brabant heeft met alle zorgverzekeraars in Nederland een samenwerkingsverband en veel behandelingen worden uit het aanvullende pakket vergoed.

Contact

Heeft u vragen over uw huid, wilt u advies van de huidtherapeut of wilt u meer informatie over de verschillende behandelmogelijkheden? Bel of mail ons voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek.