huidtherapie praktijk tilburg

Huidtherapie Praktijk in Tilburg gezocht?

Kom langs bij Huidtherapie Brabant in Tilburg voor behandelingen op het gebied van oedeemtherapie, acnetherapie, peelingen, laserbehandelingen, littekentherapie, microneedling, huidadvies of LPG behandelingen! Bekijk de diverse mogelijkheden of maak direct een afspraak voor een gratis intake.

Direct een afspraak maken

Welkom bij Huidtherapie Brabant in Tilburg! Vanaf juli 2021 aanstaande neemt Huidtherapie Brabant de paramedische praktijk voor huid- en oedeemtherapie De Vocht over. Wij nemen alle oedeembehandelingen van de praktijk over. Huidtherapie Brabant is gevestigd in Gezondheidscentrum Piushaven in Tilburg. Daar geven onze huidspecialisten en huidtherapeuten u graag deskundig advies over uw huid.

Huidtherapeut in Tilburg: Els de Vocht

Els startte in 1992 haar paktijk voor Huid-en oedeemtherapie. 25 jaar geleden was huidtherapie nog een vrij onbekend beroep. In de loop der jaren is het steeds bekender geworden. Els is begonnen met een praktijk aan huis en later werkte ze ook op de poli dermatologie van het Twee Stedenziekenhuis. Ook heeft zij mede het Lasercentrum Dermatologie in Waalwijk opgezet. In 2011 is ze met haar praktijk verhuisd naar het gezondheidscentrum aan de Piushaven. En nu tien jaar later neemt Huid Therapie Brabant de praktijk van haar over.

Huidtherapie Brabant is dé huidspecialist in Tilburg. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij vertellen u er graag alles over:

Huidtherapie Brabant is in een behoorlijk groot Brabants verzorgingsgebied actief. Zo hebben we vestigingen in Prinsenbeek, Dongen en Tilburg.

Huidtherapie Brabant Tilburg

Huidtherapie Brabant Tilburg bestaat uit een hecht team van acht huidtherapeuten en huidspecialisten. Al ruim 15 jaar helpen wij met onze kennis en ervaring mensen met het verbeteren van de huid. Daarbij staat zorgvuldige begeleiding, optimale service en aandacht voor uw persoonlijke situatie bij ons centraal.

U als patiënt moet zich altijd op uw gemak voelen. Dit willen wij bereiken door een goede informatievoorziening, een persoonlijke benadering en een goede service aan te bieden. Voor, tijdens en na de behandeling.

Voor een huidtherapie behandeling in de omgeving van Tilburg bent u dus bij Huidtherapie Brabant aan het juiste adres!

Meer informatie? Neem contact op!
Huidtherapie praktijk Tilburg

Onze behandelingen

Behandelingen voor de huid

Huidtherapie Brabant in Tilburg is een praktijk voor huid- en oedeemtherapie, acnetherapie, peelingen, laserbehandelingen, littekentherapie, microneedling, huidadvies en LPG behandelingen. Onze praktijk werkt samen met alle regionale huisartspraktijken, dermatologen, specialisten en andere paramedici. Huidtherapie Brabant heeft daarnaast met alle zorgverzekeraars in Nederland een samenwerkingsovereenkomst.

In onze praktijk in Tilburg bieden we een compleet aanbod van behandelingen voor de huid. Zowel op het medische als op het cosmetische vlak. Patiënten kunnen bij ons terecht voor behandelingen als:

Huidtherapie Brabant is dé specialist op het gebied van oedeemtherapie in de omgeving van Tilburg.

Huidtherapie praktijk in Tilburg

Onze huidtherapie praktijk in Tilburg vindt u in het Gezondheidscentrum Piushaven aan de Prinsenhoeven 20. Het centrum biedt geïntegreerde eerstelijnsgezondheidszorg en maatschappelijke dienstverlening onder één dak. Hierdoor zijn onze lijntjes kort en is een doorverwijzing zo geregeld.

De openingstijden van de huidtherapie praktijk in Tilburg zijn als volgt:

  • Maandag 9:00–18:00
  • Dinsdag 9:00–19:00
  • Woensdag 9:00–18:00
  • Donderdag 9:00–19:00
  • Vrijdag 9:00–19:00

Wist u dat een behandeling bij Huidtherapie Brabant direct toegankelijk is? U kunt zonder verwijzing van uw huisarts of specialist direct bij ons terecht. U kunt dus altijd op eigen initiatief een afspraak bij ons maken.

Onze werkwijze: een gratis intake

Een eerste afspraak is bij ons altijd gratis en vrijblijvend. Tijdens deze intake bespreken we samen met u uw vragen of klachten. Daarnaast bespreken we uw wensen en verwachtingen en de diverse behandelmogelijkheden. Ook geven we u een prijsindicatie en ontwikkelen we voor u een persoonlijk behandelplan. Daarna starten we de behandeling!

Tarieven huidtherapie en huidtherapie vergoedingen

De tarieven voor huidtherapie bij Huidtherapie Brabant verschillen per behandeling. Daarbij verschillen de huidtherapie vergoedingen voor behandelingen sterk. De vergoedingen zijn afhankelijk van bijvoorbeeld uw verzekering, indicatie en behandeling. Uw zorgverzekeraar kan u precies vertellen welke rechten op vergoeding u hebt.

Afspraak maken bij Huidtherapie Brabant Tilburg?
Neem vrijblijvend contact met ons op!