Huidverzorging

Bij Huidtherapie Brabant kunt u terecht voor een uitgebreide huidverzorging. Daarbij kunt u kiezen diverse cosmetische gezichtsbehandelingen. Wij adviseren graag welke behandeling het beste aansluit op uw huid. Bekijk de diverse mogelijkheden.

U kunt bij ons terecht voor uitgebreide gezichtsbehandelingen en hier hebben wij verschillende keuzemogelijkheden in. Samen met u wordt er aan het begin van de behandeling in overleg gekozen welke behandeling op dat moment het beste bij u en uw huid past. Bij Huidtherapie Brabant werken wij tijdens de cosmetische gelaatsbehandelingen met exclusieve behandelmethoden, hightech werkstoffen en specifieke massagetechnieken van Maria Galland. Tevens kunt u ook in de praktijk langs komen voor losse modules, zoals epileren, wimpers en/of wenkbrauwen verven, harsen en massage van het gelaat.

Diverse keuze cosmetische gelaatsbehandelingen

Wij hebben een ruime keuze aan cosmetische gezichtsbehandelingen. Wij informeren u graag over de diverse mogelijkheden.

Cosmetische gezichtsbehandelingen:

1. Verstevigende gezichtsbehandeling (soin profilift)

“Lifting”-effect, dieptewerking en ontspanning – de verstevigende gezichtsbehandeling soin profilift zorgt voor direct voelbare en zichtbare resultaten. Na een grondige reiniging van de huid volgen professionele gezichtsmassages met massagetechnieken die een combinatie zijn van Oosterse massagegrepen die geïnspireerd zijn door de dieptewerking van bindweefselmassage. Dit zorgt ervoor dat de huid gevitaliseerd en verstevigd wordt en de buitengewoon efficiënte werkstoffen diep in de huid kunnen doordringen. De gelaatscontouren worden strakker, het huidprofiel zier er jonger en steviger uit. Voor het mooiste resultaat kunt u bij ons gebruik maken van een kuurtje soin profilift behandelingen dit zorgt voor een optimaal resultaat!

2. Ontspannende gezichtsbehandeling (soin thalasso visage)

Deze behandeling bundelt de kracht van de zee en de werkzaamheid van algen: pure verfrissing en weldadige ontspanning!
Een speciaal op uw huidtype afgestemde werkstoffen ampul wordt aangebracht op de gereinigde huid en kan zijn volle werking ontplooien onder het verkoelende masque thalasso. Tegelijkertijd ontslakt het effectieve algenmasker de huid intensief en zorgt het voor een hoog geconcentreerde, lang aanhoudende toevoer van vocht. Microalgen stimuleren de stofwisseling en repareren de gestreste huid. Het resultaat naast de frisheid en ontspanning is een steviger en optimaal voorzien van vocht. De perfecte korte vakantie voor uw huid.

3. Hydraterende en reinigende behandeling (soin masque modelant)

De miljoenen keren beproefde behandelingsklassieker van Maria Galland, is gebaseerd op een dieptewerkend, zichzelf verwarmend mineralenmasker in drie varianten: als intensieve hydratatie, als effectieve anti-aging verzorging en als regulerende behandeling van een onzuivere huid. Het zorgt niet alleen voor een spectaculair liftingeffect, maar behandelt ook de verschillende problemen van elke afzonderlijke huidzone.

De gereinigde huid wordt allereerst voorbereid op de modelage met een concentraat, voordat lokaal “probleemoplossers” worden aangebracht, die zijn afgestemd op de individuele behoeften. Het thermische effect van het masker dat daarna wordt aangebracht, zorgt ervoor dat de werkstoffen optimaal kunnen worden ingesluisd en dat de resultaten buitengewoon zijn: de huid wordt verstevigd en krachtig. De teint straalt en ziet er jaren jonger uit.

4. Verzorgende behandeling van de oogzone (soin masque modelant yeux)

De speciale gladmakende, verzorgende behandeling voor de oogzone staat garant voor stralende ogen. Verkoelend algenmasker speciaal ontwikkeld voor de tere huidzone wordt samen gebruikt met een retinol- concentraat dat rijk is aan werkstoffen- perfect tegen lijntjes en rimpels rond de ogen.

U merkt dat sporen van vermoeidheid en stress verdwijnen. Zwellingen en kringen onder de ogen worden duidelijk minder. Deze behandeling speciaal voor de zeer kwetsbare huid rondom de ogen kan gecombineerd worden bij Huidtherapie Brabant tijdens iedere andere gezichtsbehandeling

5. Klassieke behandeling

De klassieke behandeling is een basisbehandeling van 75 minuten bestaande uit een reiniging, huidanalyse, dieptereiniging, eventueel het modeleren van de wenkbrauwen, harsen van de bovenlip en/of kin, ontspannende massage van decolleté, nek en gelaat, masker aangepast op uw huidtype, oogverzorging, dag/ of nachtverzorging. Wij bieden 4 verschillende basisbehandelingen aan:

 • Hydratatie (soin hydratant) Dit is een behandeling voor de vochtarme huid. Zorgt voor vochtherstel, verkoeling en verfrissing van de huid.
 • Versteviging (soin fermete) Dit is een behandeling om de huid te verstevigen, de poriestructuur te verfijnen en de doorbloeding te verbeteren.
 • Liften (soin caviar) Dit is een behandeling om de huid te liften, de droge en veeleisende huid te herstellen en de huid een glad en jonger aanzien te geven.
 • Ontspanning (soin precieux) Deze behandeling is voor de gestresste huid, welke de natuurlijke balans herstelt en de huid een stralend aanzien geeft.
6. Minibehandeling

Indien u de voorkeur geeft aan een kortere behandeling, dan is de minibehandeling iets voor u. Deze behandeling duurt 45 minuten. De behandeling bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Reinigen van de huid
 • Dieptereiniging
 • Het modeleren van de wenkbrauwen
 • Masker aangepast op uw huidtype
 • Afsluiting met een dag- of nachtverzorging

Losse modules
U kunt ook bij ons terecht voor losse modules, zoals:

 • Wenkbrauwen moduleren
 • Harsen gelaat (bijvoorbeeld: bovenlip, kin)
 • Wimpers en/of wenkbrauwen verven
 • Massage van het gelaat
 • Harsen van het lichaam (bijvoorbeeld: onder benen, oksels, armen)