Huidverzorging-behandeling-huidtherapie-brabant

Huidverzorging

Bij Huidtherapie Brabant kunt u terecht voor een uitgebreide huidverzorging. Daarbij kunt u kiezen diverse cosmetische gezichtsbehandelingen. Wij adviseren graag welke behandeling het beste aansluit op uw huid. Bekijk de diverse mogelijkheden.

Bij Huidtherapie Brabant kunt u terecht voor diverse cosmetische behandelingen. Binnen ons team werken we met huidspecialisten (schoonheidsspecialisten) en pedicures die onderstaande schoonheidsbehandelingen aanbieden. Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van huidverbetering – huidverzorging en ontspanning. Samen met u maken wij aan het begin van de behandeling een keuze welke behandeling het beste bij uw huid en uw wensen past.

Huidverzorging

bij Huidtherapie Brabant

Maria-galland-huidverzorging
Gezichtgsbehandeling-brabant

Maria Galland

Bij Huidtherapie Brabant werken wij al jaren met een premium en professioneel cosmeticamerk: Maria Galland Paris. Het merk is exclusief en alleen verkrijgbaar bij klinieken en/of schoonheidssalons waar de behandeling professioneel kan worden toegepast. De huidspecialisten van Huidtherapie Brabant zijn dan ook gekwalificeerde huidspecialisten die het merk Maria Galland daadwerkelijk kunnen adviseren, en toepassen. Het prettige om met een merk als Maria Galland te werken, is dat er voor ieder type huid(probleem) wel een geschikt product beschikbaar is.

Maria Galland verzorgingsproducten

Gezichtsbehandelingen

Een gezichtsbehandeling start altijd met een oppervlaktereiniging welke gevolgd wordt door een dieptereiniging. Vervolgens past de huidspecialist een peeling toe. We bereiden de huid als het ware voor op de gezichtsbehandeling die hierop volgt. Dit zorgt ervoor dat de werkstoffen van de producten optimaal worden opgenomen door de huid.

Hieronder staan de behandelingen kort omschreven, voor meer informatie over de diverse behandelmogelijkheden willen wij u uitnodigen om contact op te nemen met een van onze huidspecialisten. Wij informeren u graag over de diverse mogelijkheden.

 

1. Thalasso

De Thalasso-gezichtsbehandeling is een verfrissend algenmasker. Het is een energieboost voor de huid en hydrateert de huid intens. Wanneer u een vochtarme huid heeft die ongemakkelijk aanvoelt en snakt naar vocht, dan zal deze behandeling met een intense toevoer van sterk geconcentreerd vocht niet alleen verfrissend zijn, maar bovendien uw huid ook een energieboost geven. De behandeling is geschikt voor alle huidtypes, maar

2. Cocon

De Cocon-gezichtsbehandeling is een heerlijk ontspannende behandeling van zacht schuim geschikt voor ieder huidtype. Het masker zorgt voor een diep gevoel van ontspanning. Het voedt de huid, is verzachtend en revitaliserend. Ultieme verwennerij!

3. Masque modelant yeux

De Masque modelant yeux is een speciale behandeling gericht op de gevoelige huid rondom uw ogen. De huid is hier veel dunner en men heeft vaak last van wallen en/of donkere kringen. Het doel van de behandeling is om de gevoelige huid rondom de ogen steviger, voller en stralender te maken. Deze behandeling kan ook toegepast worden in combinatie met andere gezichtsbehandelingen.

4. Soin Dermatologique (SD)

Het Soin Dermatologique behandelprogramma is uitermate geschikt wanneer u last heeft van acne, pigmentvlekken, roodheid of een droge huid. Ieder huidprobleem kan specifiek behandeld worden. In overleg met u stellen we een persoonlijk behandelplan en verzorgingsschema op. Dankzij de zeer kalmerende en verzorgende werkstoffen herstellen we de balans van uw huid.

5. Lift up your beauty

Deze aanpak sluit goed aan bij Huidtherapie Brabant. We gaan niet voor eenmalige behandelingen die alleen de zichtbare symptomen aanpakken. Nee, we geloven veel meer in een totale benadering, gebaseerd op een huidanalyse en waarbij we rekening houden met eventuele onderliggende problemen.

Onze huidspecialist kan een 100% manuele liftende behandeling uitvoeren gericht op de probleemzones van de huid. Deze liftende gezichtsbehandeling zorgt voor een stevigere huid.

6. Méthode Mosaïque modelant

Deze anti-agingbehandeling behandelt de huid zone voor zone. Deze gezichtsbehandeling heeft een exclusief zelf-verwarmend masker en is helemaal speciaal voor uw huid gepersonaliseerd. Door het gebruik van liftende en modulerende massagetechnieken, zal de huid energieker, steviger en gladder doen aanvoelen.

7. D-tox behandeling

De behandeling kan door de combinatie van krachtige, innovatieve producten dode huidcellen onmiddellijk verwijderen, onzuiverheden absorberen, de poriën weer openen en de celvernieuwing stimuleren. Deze diepzuiverende behandeling zorgt voor een frisse uitstraling, werkt anti-aging en stimuleert de aanmaak van collageen.

De huid kan ademen, waardoor er een glanzende teint wordt onthuld.

De D-tox behandeling kan los en als onderdeel van een luxe behandeling worden toegepast.

8. Révélation Lumière De Jeunesse (30+ behandeling)

Een ideale frisse behandeling voor de dynamische vrouw of man. De behandeling is gericht om de vermoeide huid een oppepper te geven, de eerste tekenen van huidveroudering te minimaliseren en bovendien zorgt de behandeling voor een rustige teint. Het is een combinatie van nieuwe energie voor de huid en een stimulerende werking voor het gehele lichaam.

in Prinsenbeek, Dongen of Tilburg

Gezichtsbehandelingen

behandeling gezicht huidtherapie
Maria-galland-verzorging

Klassieke behandeling

De klassieke behandeling is een basisbehandeling van 60 minuten bestaande uit een reiniging, huidanalyse, dieptereiniging, eventueel het modeleren van de wenkbrauwen, het verwijderen van andere ongewenst haargroei, ontspannende massage van decolleté, nek en gelaat, masker aangepast op uw huidtype, oogverzorging, dag/ of nachtverzorging.

Minibehandeling

Dit is een basisbehandeling van 45 minuten bestaande uit een reiniging, huidanalyse, dieptereiniging, eventueel het moduleren van de wenkbrauwen en het verwijderen van andere ongewenst haargroei, masker aangepast op uw huidtype, oogverzorging, dag/ en of nachtcrème.

Harsen en verven

U kunt ook bij ons ook terecht voor kleine huidverzorging behandelingen. Denk hierbij aan:

  • Het moduleren van wenkbrauwen
  • Verven van wimpers
  • Verven van wenkbrauwen
  • Harsen van het gelaat (bijvoorbeeld de bovenlip en/of kin)
  • Harsen van de oksels
  • Harsen van de bikinilijn
  • Harsen van de armen
  • Harsen van de onderbenen
  • Harsen van de rug