Huidverzorging-behandeling-huidtherapie-brabant

Huidverzorging

Bij Huidtherapie Brabant kunt u terecht voor een goede huidverzorging. Daarbij kunt u kiezen diverse cosmetische gezichtsbehandelingen. Wij adviseren graag welke behandeling het beste aansluit op uw huid. Bekijk de diverse mogelijkheden hieronder.

Bij Huidtherapie Brabant kunt u terecht voor diverse soorten huidverzorging. Binnen ons team werken we met schoonheidsspecialisten die onderstaande cosmetische behandelingen aanbieden. Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van huidverbetering, huidverzorging en ontspanning. Samen met u maken wij aan het begin van de behandeling een keuze over wat het beste bij uw huid en uw wensen past.

Huidtherapie Brabant

Huidverzorging

Maria-galland-huidverzorging
Gezichtgsbehandeling-brabant

Maria Galland

Bij Huidtherapie Brabant werken wij al jaren met een premium en professioneel cosmeticamerk voor huidverzorging: Maria Galland Paris. De huidspecialisten van Huidtherapie Brabant zijn dan ook gekwalificeerde huidspecialisten die het merk Maria Galland daadwerkelijk te kunnen adviseren en toepassen. Maria Galland heeft voor ieder type huid(probleem) wel een geschikt product, wat het werken met dit merk erg prettig maakt.

Maria Galland verzorgingsproducten

Gezichtsbehandelingen

Een gezichtsbehandeling start altijd met een oppervlaktereiniging, welke gevolgd wordt door een peeling of exfoliant. Hiermee bereiden we de huid als het ware voor op de gezichtsbehandeling die hierop volgt. Dit zorgt ervoor dat de werkstoffen van de producten optimaal worden opgenomen door de huid. Vervolgens past de schoonheidsspecialist een dieptereiniging toe, waarbij onzuiverheden verwijderd worden.

Hieronder staan de behandelingen kort omschreven, voor meer informatie over de diverse mogelijkheden binnen onze huidverzorging willen wij u uitnodigen om contact op te nemen met een van onze schoonheidsspecialisten. Wij informeren u graag over de diverse mogelijkheden. 

Mini

Dit is een basisbehandeling van 45 minuten bestaande uit een huidanalyse, oppervlaktereiniging, dieptereiniging, eventueel het modelleren van wenkbrauwen of het harsen van de bovenlip en/of kin, een crèmemasker aangepast aan uw huidtype, oogverzorging en een dag- en/of nachtcrème. 

Standaard

Dit is een basisbehandeling van 60 minuten bestaande uit een huidanalyse, oppervlaktereiniging, dieptereiniging, eventueel het modelleren van de wenkbrauwen en/of het harsen van de bovenlip en/of kin, een ontspannende massage van decolleté, nek en gelaat, een crèmemasker aangepast aan uw huidtype, oogverzorging en een dag- en/of nachtverzorging.

Klassiek

Dit is een basisbehandeling van 75 minuten bestaande uit een huidanalyse, oppervlaktereiniging, dieptereiniging, eventueel het modelleren van de wenkbrauwen en het harsen van de bovenlip en/of kin en de hals/wangen/bakkebaarden, eventueel het verven van de wenkbrauwen en/of wimpers, een relaxende massage van decolleté, nek en gelaat, een crèmemasker aangepast aan uw huidtype, oogverzorging en een dag- en/of nachtverzorging.

Uitgebreid

Dit is een basisbehandeling van 90 minuten bestaande uit een huidanalyse, oppervlaktereiniging, dieptereiniging, eventueel het modelleren van de wenkbrauwen en het harsen van de bovenlip en/of kin en de hals/wangen/bakkebaarden, eventueel het verven van de wenkbrauwen en/of wimpers, een uitgebreide massage van decolleté, nek en gelaat, een uitgebreid en luxe masker aangepast aan uw huidtype, oogverzorging en een dag- en/of nachtverzorging.

Luxe gezichtsbehandelingen

Deze ontspannende behandeling van 90 minuten is zeer geschikt voor de vermoeide en doffe huid met weinig energie. De behandeling zorgt voor een gezonder uitziende huid, een herstelde uitstraling en een gladdere huidtextuur. U kunt het zien als een ware vakantie voor uw huid, welke normaal gesproken wordt blootgesteld aan een hectisch levenstempo.

Deze heerlijke behandeling van 90 minuten geeft de huid een intensieve hydratatieboost, waardoor droogterimpels en -lijntjes zichtbaar verminderen. De huid heeft na de behandeling nieuwe energie en een frissere uitstraling. Daarnaast zorgt de behandeling ervoor dat de huid er voller en stralend uitziet.

De Soin Lift’Expert is een liftende behandeling van 90 minuten welke direct zichtbare resultaten biedt. De behandeling bevat onder andere een volledig manuele massage, welke zorgt voor een stevigere huid met minder zichtbare rimpels en lijntjes. De huid ziet er jonger en voller uit en de gelaatscontouren zijn meer gedefinieerd. Tijdens deze behandeling wordt de meeste aandacht besteed aan de probleemzones van de huid, waardoor er gericht gewerkt kan worden.

Deze weldadige behandeling van 90 minuten is speciaal ontwikkeld voor de oudere en rijpere huid en diens specifieke behoeftes. Deze behandeling bestaat onder meer uit een manuele ‘beeldhouwmassage’, waarbij de huid wordt gestimuleerd, meer volume krijgt en tekenen van huidveroudering verminderen. Hierna worden lymfedrainagetechnieken toegepast voor een bewezen en zichtbaar resultaat. Wat kunt u verder nog verwachten? Een soepelere, gladdere en stralende huid!

Deze anti-agingbehandeling van 90 minuten behandelt de huid zone voor zone. Deze behandeling bevat een exclusief zelfverwarmend en modellerend masker met coconeffect en wordt speciaal voor uw huid gepersonaliseerd. Dit masker zorgt voor een unieke ervaring van ontspanning en de verbeterde opname van actieve ingrediënten. Door het gebruik van liftende en modulerende massagetechnieken zal de huid energieker, steviger en gladder doen aanvoelen.

Deze zuiverende behandeling van 45 minuten is gericht op het reinigen van de huid, waardoor deze stralender en helderder wordt. Dode huidcellen worden gelijk verwijderd, onzuiverheden verdwijnen en de celvernieuwing wordt gestimuleerd door het gebruik van krachtige producten. De huid wordt gezuiverd zonder dat deze al te veel wordt uitgedroogd, waardoor een zacht en fris gevoel en een glanzende, gezond uitziende teint ontstaan. De D-tox behandeling kan los en als onderdeel van een andere luxe gezichtsbehandeling worden toegepast

De Masque Modelant Yeux is een speciale behandeling gericht op de gevoelige huid rondom de ogen. De huid is hier veel dunner en er is vaak sprake van wallen en/of donkere kringen. Het doel van de behandeling is om de gevoelige huid rondom de ogen steviger, voller en stralender te maken. Deze behandeling wordt toegepast in combinatie met andere gezichtsbehandelingen.

in Prinsenbeek, Dongen of Tilburg

Gezichtsbehandelingen

behandeling gezicht huidtherapie
Maria-galland-verzorging

Harsen en verven

U kunt ook bij ons ook terecht voor kleine huidverzorging behandelingen. Denk hierbij aan:

  • Het moduleren van wenkbrauwen
  • Verven van wimpers
  • Verven van wenkbrauwen
  • Harsen van het gelaat (bijvoorbeeld de bovenlip en/of kin)
  • Harsen van de oksels
  • Harsen van de bikinilijn
  • Harsen van de armen
  • Harsen van de onderbenen
  • Harsen van de rug

Kies voor goede huidverzorging bij Huidtherapie Brabant

Is uw huid toe aan goede verzorging en overweegt u een behandeling? Bij Huidtherapie Brabant adviseren we u graag welke behandeling het beste aansluit op uw huid. Ontdek onze diverse cosmetische behandelingen en plan uw afspraak vandaag nog. We ontvangen u graag op één van onze locaties.