Laserontharing-Tilburg

Laserontharing van de oksels: ervaring

Constant scheren, scheerirritaties, stoppels, ingegroeide haren.. Veel mensen kiezen om één of meer van deze redenen voor laserontharing. Maar wat houdt dit precies in? Hoe gaat het in z’n werk? En is het pijnlijk? Wij spraken met Annette Lankhuijzen over haar ervaring met laserontharing bij ons in de praktijk. Lees hieronder haar bevindingen.

Hoeveel behandelingen heb je inmiddels gehad?

Ik heb nu in totaal 5 behandelingen gehad. Ik heb mijn oksels laten laseren. Ik moest vaak scheren met een mesje, omdat ik daar een stugge haargroei heb.

Wat was je verwachting?

Ik ging er eigenlijk blanco in. Ik heb me van tevoren niet verdiept in de werking van het laserontharen, hoe de behandeling in z’n werk gaat of welk resultaat ik kon verwachten. Ik heb wel wat mensen gesproken over hun ervaringen, dus ik had wel enigszins een beeld hierbij.

laserontharing

Wat vond je van de behandeling zelf?

De behandeling doet wel even zeer, in het midden waar de meeste haartjes staan is het het gevoeligst. Gelukkig is het wel goed te doen en wordt de huid na de behandeling direct gekoeld, wat erg fijn is. Ook wordt de huid ingesmeerd met koude aloë vera gel naderhand, wat extra verkoelend en kalmerend werkt. Bij de 3e behandeling deed het wat meer pijn, maar toen zijn de instellingen ook wat opgehoogd.

Waarom heb je gekozen voor Huidtherapie Brabant?

Ik was eigenlijk al wel langere tijd benieuwd, maar het is natuurlijk best een investering. Nu ben ik een nichtje van Monique en zij vroeg of ik mee wilde doen aan een onderzoek van een stagiaire. Zij ging de apparaten die in Tilburg en in Dongen en Prinsenbeek worden gebruikt vergelijken. Ik wilde graag helpen en was ook wel geïnteresseerd hoe het dan zou gaan allemaal. Daarna ben ik erg enthousiast geworden en heb ik de behandelingen doorgezet.

Wat vond je van de informatie voor en tijdens de behandelingen?

Voorafgaand aan de behandelingen heb ik wat vragen gehad van de stagiaire, zodat zij zich goed kon voorbereiden op het onderzoek. Daarnaast heb ik uitleg gekregen over de werking, de pijn, dat je een bril moet dragen en het koelen. Deze informatie was allemaal goed en helder.

Ben je tevreden met het resultaat dusver?

Ja, ik ben nu al heel blij! Ik voel en zie nu al bijna niks meer! Ik ga het traject ook wel af maken. Het scheelt gewoon heel veel dat je niet meer zoveel hoeft te scheren, scheermesjes zijn ook duur natuurlijk op de lange termijn. Ik heb deze niet meer hoeven gebruiken in de tussentijd, wat ook op de camping heel fijn is!

Heb je nog aanbevelingen of tips?

Nee, ik ben heel tevreden. Ik ervaar het contact en de behandelingen als prettig en netjes. Ik zou de praktijk en jullie service zeker aanbevelen!

Laserontharing

Ook een afspraak maken?

Onze praktijken zijn gevestigd in Breda (Prinsenbeek), Tilburg en Dongen, waar we een professionele en gastvrije omgeving bieden voor de laserbehandelingen en andere huidgerelateerde zorgen. 

Bij Huidtherapie Brabant combineren we medische expertise met geavanceerde behandelingstechnieken om optimale resultaten te bereiken. Wij nodigen u uit voor een intake om meer te leren over hoe wij u kunnen assisteren bij het bereiken van uw esthetische doelstellingen op een veilige en effectieve wijze.