Lasertherapie

Voor lasertherapie bent u bij Huidtherapie Brabant aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van diverse aandoeningen en ongemakken door middel van lasertherapie.

Meer informatie, bel ons!

Lasertherapie

Voor lasertherapie bent u bij Huidtherapie Brabant aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van diverse aandoeningen en ongemakken door middel van lasertherapie. U kunt bij ons terecht voor de volgende lasertherapie behandelingen:

Lasertherapie bij Huidtherapie Brabant

Vaatlaser (couperose)

Laserontharing

Bij Huidtherapie Brabant kunt u terecht voor het behandelen van ongewenste lichaamsbeharing. Door middel van definitieve laserontharing kunnen we zowel het gezicht als het lichaam definitief ontharen. Dit is de meest effectieve manier van ontharen.

Ongewenste haargroei is voor zowel mannen als vrouwen een veel voorkomende klacht. Alle typen lichaamsbeharing in het gezicht, armen, benen, oksels, bikinilijn en rug zijn geschikt. Mits de haren gepigmenteerd zijn. Om er zeker van te zijn dat de laserontharing definitief is, maken wij gebruik van lasertherapie met de meest effectieve laser van dit moment: de LightSheer DESIRE.

Couperose behandeling

Couperose is een bundel van dunne, voornamelijk rode en soms blauwe, haarvaatjes. De haarvaatjes komen voor in het gezicht of decolleté. De meeste mensen ervaren de aanwezigheid van deze vaatjes als storend. Helaas gaan ze niet vanzelf weg. Factoren voor het veroorzaken van couperose zijn ouder worden, overmatig zonnen, roken, overmatig alcoholgebruik, temperatuurverschillen en een stuk erfelijke aanleg.

Gelukkig is couperose gemakkelijk en effectief te behandelen door middel van een couperose behandeling. Onze huidtherapeuten bij Huidtherapie Brabant gebruiken hiervoor de vaatlaser. Roodheden als couperose, spataderen op de benen, ouderdomsvlekken en rosacea worden door middel van laserbehandelingen met de Quadrostar Yellow 577nm effectief behandeld.

Pigmentvlekken laserbehandeling

U herkent ze vast wel: kleine donkere verkleuringen op de huid. We noemen ze ook wel pigmentvlekken. De zon is vaak de oorzaak van het ontwikkelen van pigmentvlekken. Pigmentvlekken komen dan ook voornamelijk voor in het gezicht, hals, decolleté en handen. Op andere delen van het lichaam kunnen echter ook pigmentvlekken voorkomen.

Bij Huidtherapie Brabant kunnen we de pigmentvlekken behandelen door middel van een pigmentvlekken laserbehandeling. Daarbij maken we gebruik van een diodelaser voor het verwijderen en verminderen van pigmentvlekken. Dit is een relatief simpele ingreep. Deze laserbehandeling voeren we uit met de Quadrostar Yellow 577nm.

Meer informatie over lasertherapie

Heeft u last van ongewenste haargroei, couperose, andere roodheden of pigmentvlekken op de huid? Dan is lasertherapie misschien wel iets voor u. Bent u benieuwd naar wat wij bij Huidtherapie Brabant voor u kunnen betekenen? Neem dan eens contact met ons op.

Meer informatie over lasertherapie?
Neem dan eens contact met ons op.