LPG-endermologie-ervaringen

LPG Endermologie LPG behandeling in Prinsenbeek, Dongen of Tilburg gezocht?

Kom langs bij Huidtherapie Brabant in Prinsenbeek, Dongen of Tilburg voor jouw LPG Endermologie behandelingen.

Direct een afspraak maken?

Endermologie, ook wel LPG genoemd, is een intensieve bindweefselmassage welke bij zowel mannen als vrouwen kan worden uitgevoerd. Bij Huidtherapie Brabant voeren we endermotherapie uit met een LPG apparaat. Uiteraard door een gediplomeerde huidtherapeut.

Bij de Huidtherapie Brabant praktijken in zowel Prinsenbeek, Dongen als Tilburg kunt u terecht voor:

Als praktijk gespecialiseerd in huid- en oedeemtherapie kunnen wij LPG behandelingen bij verschillende huidaandoeningen en huidproblemen toepassen. Zo verminderen of verhelpen we uw klachten.

Wat houdt de LPG Endermologie behandeling in?

Een LPG Endermologie behandeling bestaat uit een intensieve bindweefselmassage. Deze massage bevordert de doorbloeding van de huid, stimuleert de afvoer van lymfevocht en vetcellen en verzacht onder andere verhard (litteken)weefsel. Het zet als het ware een natuurlijk proces in gang waarbij vetophopingen worden afgebroken en de huid weer gezond en sterk wordt.

De cilinders van het LPG apparaat, waarmee we de bindweefselmassage uitvoeren, pakken een huidplooi op en rollen deze in langzame en regelmatige bewegingen af. Hierdoor worden de huid, de onderhuid en het onderliggende bindweefsel stevig maar pijnloos gemasseerd. Het resultaat is dat de structuur van het bindweefsel wordt verbetert, de doorbloeding wordt bevordert en de afvoer van lymfevocht en daarmee de afvalstoffen wordt gestimuleerd.

De techniek van de LPG behandeling is een grote vooruitgang in het verminderen en verhelpen van de verschillende huidaandoeningen en huidproblemen. Als huidtherapeuten zijn wij erg enthousiast over de mogelijkheden en resultaten van het LPG apparaat.

Meer informatie? Neem contact op!
Endermologie (LPG) bij Huidtherapie Brabant in Tilburg en Prinsenbeek

LPG behandelingen

Hoeveel kost een LPG Endermologie behandeling?

Nieuwsgierig naar de prijzen van een LPG Endermologie behandeling? De diverse mogelijkheden bekijkt u hieronder. Naast de prijs van een behandeling komt nog een eenmalige aanschaf van een bodysuit of gezichtskit van 25 euro. De bodysuit of gezichtskit is verplicht wanneer je een cosmetische LPG Endermologie behandeling of kuur voor het lichaam of voor het gezicht ondergaat.

Per behandeling of proefbehandeling lichaam of gezicht:
20 minuten, zone behandeling 45 euro
30 minuten, korte LPG behandeling 65 euro
40 minuten, uitgebreide LPG behandeling 85 euro
Per kuur:
5 + 1 gratis vanaf 225 euro
10 + 2 gratis vanaf 450 euro
20 + 4 gratis vanaf 900 euro

LPG behandelingen passen wij succesvol toe bij onderstaande huidaandoeningen:

  • Vastzittende vetophopingen (panniculose)
  • Lipoedeem
  • Bestraalde huid
  • Pijn aan spieren en gewrichten
  • Littekens door trauma (operatie, brandwonden of andere verwondingen)
  • Huidverslapping
  • Na liposculptuur of liposuctie
  • Cellulitis

Resultaten van de LPG behandeling bij oedeemtherapie

Wij zien goede resultaten bij patiënten die last hebben van oedeem, lipoedeem en/of fibrose. Dankzij de intensieve bindweefselmassage wordt zoals gezegd de doorbloeding sterk bevorderd, vetophopingen worden los gemasseerd en gezien het feit dat de doorbloeding sterk op gang komt door deze massage, worden de afvalstoffen direct versneld afgevoerd.

Als huidtherapeut passen wij het LPG apparaat steeds vaker toe in combinatie met onze oedeemtherapie, met groot succes!

Resultaten van de LPG behandeling bij littekentherapie

Ook patiënten met littekens hebben veel baat bij de Endermologie behandeling. Het littekenweefsel wordt immers versneld soepeler. Dankzij de intensieve massage met behulp van het LPG apparaat wordt het slechte collageen afgebroken waardoor het goede, soepele collageen sneller hiervoor in de plaats kan komen. Natuurlijk geldt ook hier dat door de extra doorbloeding de afvalstoffen versneld worden afgevoerd en de voedingsstoffen versneld worden aangevoerd. Het totale proces van littekenverbetering wordt dankzij de Endermologie behandeling middels het LPG apparaat sterk verbeterd.

Vergoeding van LPG behandelingen

Voor Endermologie heeft u geen verwijzing van een huisarts of medisch specialist nodig, tenzij uw zorgverzekeraar daarom vraagt. In de polis van uw zorgverzekering kunt u altijd nalezen, of u recht hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de LPG behandeling(en).

LPG behandeling in Tilburg of Prinsenbeek

Voor een LPG Endermologie behandeling bent u in onze huidtherapie praktijken in zowel Tilburg als Prinsenbeek aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen over Endermologie of het LPG apparaat? Dan kunt u uiteraard altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Veelgestelde vragen

Wanneer zie ik effect van een LPG Endermologie behandeling?

U ziet direct resultaat! Vaak ziet u na 6 tot 10 behandelingen echt de eerste zichtbare resultaten. De oude cellen aan de oppervlakte zijn nu weg en de huid voelt zachter en gladder aan.

Hoe lang blijft het effect van een behandeling zichtbaar?

Dat is sterk afhankelijk van de leefstijl die u volgt. Daarbij speelt de persoonlijke hormoonhuishouding ook een belangrijke rol. Het resultaat kan dus duren van enkele maanden tot meerdere jaren. Om die reden wordt dan ook vaak besloten om onderhoudsbehandelingen te nemen. Dit varieert van eenmaal per maand tot eenmaal per kwartaal.

Vervangt een LPG behandeling een dieet of sporten?

Een LPG behandeling vervangt het dieet of sporten niet. Maar de combinatie van de drie zorgt wel voor de meest optimale resultaten.

Is een LPG behandeling pijnlijk?

Nee een LPG behandeling is niet pijnlijk.

Waar kan ik een LPG behandeling krijgen?

U kunt een LPG behandeling krijgen in een van onze huidtherapie praktijken in Brabant. Zowel onze huidtherapie praktijk in Tilburg als Prinsenbeek is voorzien van een LPG apparaat waarmee wij de behandelingen kunnen uitvoeren.

Meer informatie over LPG Endermologie behandelingen?
Neem contact met ons op!