LPG Endermologie: alles wat je moet weten

LPG-Endermologie

LPG Endermologie: alles wat je moet weten

Je bent op zoek naar meer informatie over LPG Endermologie. Welkom dan ben je namelijk aan het juiste adres! In dit blog delen wij alle ins en outs met je over LPG Endermologie. We haken in op wat LPG Endermologie is, wat hierbij de werkwijze is, hoe je LPG kunt toepassen op het gezicht en lichaam, LPG prijzen en vergoedingen. Zo krijg je een goed overzicht over wat er allemaal mogelijk is op het gebied van LPG Endermologie.

Wat is LPG Endermologie?

LPG Endermologie is een intensieve bindweefselmassage waarbij er gebruik wordt gemaakt van een LPG-apparaat. De cilinders van dit apparaat pakken een huidplooi op en rollen deze in langzame en regelmatige bewegingen af. Hierdoor worden de huid, de onderhuid en het onderliggende bindweefsel stevig gemasseerd.

LPG-Endermologie-Huidtherapie-Brabant

Hoe werkt LPG Endermologie? 

Een LPG Endermologie behandeling bestaat uit een intensieve bindweefselmassage. Deze massage bevordert de doorbloeding van de huid, stimuleert de afvoer van lymfevocht en vetcellen en verzacht onder andere verhard (litteken)weefsel. Het zet als het ware een natuurlijk proces in gang waarbij vetophopingen worden afgebroken en de huid weer gezond en sterk wordt.

Het LPG Endermologie apparaat

De cilinders van het LPG apparaat, waarmee we de bindweefselmassage uitvoeren, pakken een huidplooi op en rollen deze in langzame en regelmatige bewegingen af. Hierdoor worden de huid, de onderhuid en het onderliggende bindweefsel stevig maar pijnloos gemasseerd. Het resultaat is dat de structuur van het bindweefsel wordt verbetert, de doorbloeding wordt bevordert en de afvoer van lymfevocht en daarmee de afvalstoffen worden gestimuleerd.

Hoe lang duurt een LPG Endermologie behandeling?

De duur van een LPG Endermologie behandeling is afhankelijk van het type behandeling waar je voor kiest. Zo zal een gezichtsbehandeling wat minder lang duren dan een behandeling voor het lichaam. De totale duur en het aantal LPG Endermologie behandelingen is daarnaast per persoon verschillend en is afhankelijk van het probleem. Wij adviseren hierbij altijd vooraf zodat er een goede indicatie gemaakt kan worden van de duur en lengte van het behandelplan.

Hoeveel LPG Endermologie behandelingen heb ik nodig?

Het aantal behandelingen dat je nodig hebt is dus per persoon verschillend. Waarbij de een met een kuur van 4 tot 5 behandelingen goed geholpen is, heeft de ander wellicht het dubbel aantal behandelingen nodig. In een persoonlijk gesprek gaan we graag in op de klachten en problemen waarna we vervolgens een persoonlijk behandelplan opstellen.

LPG Endermologie voor het gezicht

Het is mogelijk om een LPG Endermologie gezichtsbehandeling of gezichtsendermologie te ondergaan. Je kunt het zien als een echte fitness voor de huid. Tijdens een dergelijke behandeling worden de huidcellen op een mechnische wijze gestimuleerd. Dit zorgt ervoor dat – op een natuurlijke en pijnloze manier – het ontwakingsproces van deze cellen opnieuw wordt gestart.

Huidtherapie-Brabant-LPG-gezichtsbehandeling
Speel video af

LPG Endermologie voor het lichaam

Een oplossing om cellulite, plaatselijke vetophoping of huidverslapping te verminderen? Wie wil dat nu niet? Met een LPG Endermologie lichaambehandeling is het mogelijk om de huid te verstrakken. LPG Endermologie voor het lichaam zorgt voor een slanker, mooier gevormd lichaam, met een veerkrachtige en stevige huid waarbij cellulite vrijwel verdwenen is.

LPG-endermologie-lichaamsbehandeling-huidtherapie-brabant
Speel video af

Cellulite verminderen met LPG

Wil je graag cellulitis verminderen? Dan zijn er een aantal opties waar je aan kunt denken. Het belangrijkste is om gericht te kijken naar de circulatie en bloedsomloop. Jammer genoeg is cellulite ongevoelig voor een dieet of voor sporten. Maar door middel van een LPG Endermologie behandelingen is het mogelijk om cellulitis bij onder andere de benen en cellulite bij de billen te verminderen.

Het resultaat van een cellulites behandeling?

  • Aanmaak van collageen voor een rimpelloze en jeugdige huid.
  • Zonder operatie snel en blijvend vet verliezen.
  • De structuur van het bindweefsel verbetert.
  • Bevordert de doorbloeding en stimuleert de afvoer van afvalstoffen.
  • Het zorgt voor een strak silhouet, stevige huid, minder cellulite en een slanker figuur.

LPG na een zwangerschap of keizersnede

Eerlijk is eerlijk, een zwangerschap heeft een behoorlijke impact op het lichaam. Denk aan de extra kilo’s het vasthouden van vocht of het ontstaan van cellulite. Een zwangerschap is een bijzondere periode in het leven waarbij het lichaam wel wat extra verzorging en aandacht kan gebruiken. Maar ook na de bevalling is het belangrijk om goed voor het lichaam te zorgen. Je wilt graag snel af van de extra kilo’s en je wilt weer wat fitter en strakker in je vel zitten. Een LPG Endermologie behandeling biedt uitkomst tijdens of na een zwangerschap of bij een keizersnede.

Gezichtsbehandeling-LPG-Endermologie-HTB

LPG Endermologie bij littekens

Littekens kunnen een verdikt of trekkend gevoel geven en je misschien wel in bepaalde bewegingen beperken. Een litteken kan ook teveel zichtbaar zijn naar je zin, waardoor je je er bijvoorbeeld onzeker door voelt. Maar het litteken is goed te behandelen door middel van een LPG Endermologie behandeling voor littekens.

Door middel van de behandeling bevorderen we de doorbloeding van de huid. Daarnaast stimuleren we de afvoer van lymfevocht en vetcellen en het verzacht (litteken)weefsel dat is verhard. Daarbij kunnen littekens op zowel het gezicht als op het lichaam aangepakt worden. Het uiteindelijke doel is om pijn te verlichten, het weefsel te versoepelen en het minder opvallend laten worden van het litteken.

LPG voor en na ervaringen

Nieuwsgierig naar de voor en na ervaringen van een LPG Endermologie behandeling? Bijvoorbeeld van de voor en na situatie van het verkleinen van een dubbelen kin? Of het realiseren van een slanke taille of het verminderen van cellulite? Wij hebben diverse voor en na situaties op een rij gezet. Zo kun je goed zien wat de resultaten zijn na een (of meerdere) behandelingen of kuren.

Ook hebben we meer informatie over de resultaten van LPG Endermologie na een zwangerschap. Lees daarvoor het persoonlijke verhaal van Roos Polle.

LPG Endermologie voor en na dubbele kin
LPG behandeling voor en na cellulite
LPG endermologie slanke taille
LPG-endermologie-zwangerschap

Wanneer zie je het resultaat van een LPG Endermologie behandeling?

Het voordeel van een LPG Endermologie behandeling is dat je direct resultaat ziet. Maar de echte resultaten worden vaak na zo’n 6 a 10 behandelingen echt zichtbaar. Je zult merken dat de oude cellen aan de oppervlakte weg zijn en dat de huid zachter en gladder aanvoelt.

Hoelang blijft het effect van een LPG behandeling zichtbaar?

Het effect van een LPG behandeling is sterk afhankelijk van de leefstijl die je volgt. Ook speelt de hormoonhuishouding hierbij een belangrijke rol. Het resultaat kan duren van enkele maanden tot meerdere jaren. Om die reden wordt dan ook vaak besloten om onderhoudsbehandelingen te nemen. Dit varieert van eenmaal per maand tot eenmaal per kwartaal.

LPG-behandeling-brabant

Is een LPG behandeling pijnlijk?

Nee een LPG Endermologie behandeling is niet pijnlijk. De eerste paar behandelingen zul je echter wel merken dat er een behandeling op het lichaam is uitgevoerd, maar dit zal niet pijnlijk zijn.

LPG Endermologie prijzen

Als we kijken naar de LPG Endermologie prijzen dan zijn er diverse mogelijkheden. De prijs voor een Endermologie behandeling hangt af van het aantal behandelingen die je neemt. Daarnaast dien je rekening te houden met de eenmalige aanschaf van een bodysuit of een gezichtskit van 25 euro – afhankelijk van het type LPG behandeling dat je kiest. De bodysuit of gezichtskit is verplicht wanneer je een cosmetische LPG Endermologie behandeling of kuur voor het lichaam of voor het gezicht ondergaat.

Per behandeling of proefbehandeling lichaam of gezicht:
20 minuten, zone behandeling 45 euro
30 minuten, korte LPG behandeling 65 euro
40 minuten, uitgebreide LPG behandeling 85 euro
Per kuur:
5 + 1 gratis vanaf 225 euro
10 + 2 gratis vanaf 450 euro
20 + 4 gratis vanaf 900 euro

Vergoeding van LPG behandelingen

Voor de Endermologie behandelingen heb je geen verwijzing van een huisarts of medisch specialist nodig. Mocht je zorgverzekering hier om vragen, dan is een verwijzing wel nodig.  In de polis van jouw zorgverzekering kun je nalezen, of je recht hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de LPG behandeling(en).

LPG Endermologie behandelingen in Prinsenbeek, Breda, Dongen en Tilburg

Ben je enthousiast geworden over LPG Endermologie? En zou je graag een behandeling of kuur willen ondergaan? Neem dan contact op met de huidtherapeuten van Huidtherapie Brabant. Ons deskundige team staat voor je klaar en geeft je graag advies over de diverse mogelijkheden. Je kunt bij diverse praktijken in de omgeving van Prinsenbeek, Breda, Dongen en Tilburg terecht.

Meer informatie over LPG Endermologie?
Neem contact op met Huidtherapie Brabant