LPG Endermologie ervaringen: het verhaal van Roos Polle

LPG-endermologie-ervaringen

LPG Endermologie ervaringen: het verhaal van Roos Polle

Al eerder spraken we met Roos Polle over haar LPG Endermologie kuur bij Huidtherapie Brabant. Roos wilde na haar zwangerschap strakker in haar vel komen te zitten. Roos was tijdens haar zwangerschap behoorlijk wat aangekomen en ze had een lichte vorm van oedeem. Ook kreeg ze door haar zwangerschap flinke striae op haar dijbenen. Roos besloot een LPG Endermologie behandeling aan te gaan. In dit blog lees je het vervolg van haar ervaring.

Aantal LPG behandelingen

Roos: “In totaal heb ik een kuur van 12 LPG Endermologie behandelingen in Prinsenbeek gehad. Mijn doelstelling was duidelijk; namelijk strakker in mijn vel komen te zitten en mooiere benen krijgen. Tevens wilde ik ervoor zorgen dat mijn doorbloeding beter zou worden. Dit alles zou ervoor moeten zorgen dat ik me fitter zou voelen.”

De LPG Endermologie behandelingen moesten ervoor zorgen dat ik me fitter zou gaan voelen na mijn zwangerschap.

Roos Polle

LPG-behandeling na zwangerschap

“Ik ben na de geboorte van mijn zoon gestart met de LPG-behandelingen, aldus Roos. “Dit was ook tevens de periode dat ik flink bezig was met afvallen. Ik moet wel zeggen dat ik een lichte vorm van lymfoedeem heb. Dit was dus ook een duidelijke doelstelling om deze aandoening te verminderen. Echter was mijn primaire doel cosmetisch, namelijk strakker in mijn vel komen te zitten.”

Het resultaat na de LPG-behandelingen

“Het resultaat van de LPG-behandelingen is fantastisch! Na een paar behandelingen (ik schat na zo’n 5 à 6 LPG-behandelingen) zag ik echt een hele duidelijke verbetering. Ik voelde me ook fitter en merkte dat de doorbloeding in mijn benen aanzienlijk was verbeterd. Ik had gewoon simpelweg minder last van vermoeide benen en had echt een gladdere huid. In het begin ging ik 2 keer per week naar de praktijk in Prinsenbeek. Op het laatst heb ik dit wat afgebouwd en ging ik nog maar wekelijks naar de praktijk.”

Het resultaat van de LPG-behandelingen is fantastisch!

Roos Polle
LPG-kuur-ervaringen

Strakker in je vel door LPG Endermologie

“Ondanks dat ik zeer tevreden ben en de behandelingen absoluut zou aanraden moet je wel geduld hebben. Een LPG Endermologie kuur is geen wondermiddel en je moet er zelf ook echt aan blijven werken. Hier bedoel ik niet mee dat je een heel intensief sportprogramma bij een sportschool moet gaan volgen. Nee, wandelen is echt voldoende, zeker wanneer je dit combineert met gezonde voeding. Ik ben dan ook echt niet extreem zwaar gaan sporten, maar ik ben wel regelmatig gaan wandelen. De LPG-behandelingen zijn gewoon een hele fijne ondersteuning en stimulans om daadwerkelijk strakker in je vel te komen te zitten”, aldus Roos.

“Zelf vond ik het erg prettig dat de huidtherapeut het apparaat plaatselijk kan gebruiken. De huidtherapeuten hebben diverse koppen voor het LPG-apparaat die ze afwisselend gebruiken. Ook kunnen ze de intensiteit regelen. Op sommige plekken is de behandeling namelijk wat gevoeliger dan op andere plekken. Zeker omdat ik ook wat last heb van lymfoedeem was het soms wat pijnlijk. Hier houden de dames overigens wel echt rekening mee.”

LPG-endermologie-ervaring

De LPG-behandelingen zijn gewoon een hele fijne ondersteuning en stimulans om daadwerkelijk strakker in je vel te komen te zitten

Roos Polle

Goede aanvulling!

“Wat ik nog als tip wil meegeven is dat je tussentijds of na afloop van de LPG-kuur eigenlijk een steunkous zou moeten laten aanmeten. Dit is in mijn ogen echt een aanvulling op de behandeling zeker in mijn geval waarbij ook sprake was van lymfoedeem. Het zorgt er namelijk, ook na afloop van de lpg-behandeling, voor dat er extra vochtafdrijving plaatsvindt, waardoor je dus langer resultaat houdt. Het geeft echt een verlichtend gevoel en je benen zijn gewoon minder vermoeid.”

“Natuurlijk is het even wennen, maar over het algemeen zijn de LPG-behandelingen ontspannend en voelden ze prettig aan. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en kan het dan ook aan iedereen aanraden.”

Meer weten over LPG Endermologie?
Neem vrijblijvend contact met ons op