LPG Endermologie voor en na ervaringen op een rij

LPG Endermologie voor en na dubbele kin

LPG Endermologie voor en na ervaringen op een rij

Met een LPG Endermologie behandeling is het mogelijk om de doorbloeding van de huid te bevorderen, de afvoer van lymfevocht en vetcellen te stimuleren en verhard (litteken)weefsel te verzachten op het lichaam of gezicht.

Wat is een LPG Endermologie behandeling?

Met een LPG behandeling is het mogelijk om vetophopingen te verminderen en de huid weer gezond en sterk te maken. Een LPG apparaat, maakt het mogelijk om een bindweefselmassage uit te voeren. Hierdoor worden de huidplooien opgepakt en langzaam en in regelmatige bewegingen afgerold. De huid, onderhuid en het onderliggende bindweefsel krijgen zo een stevige maar pijnloze massage.

Het resultaat van een Endermologie behandeling?

De structuur van het bindweefsel en de doorbloeding zal beter worden en het zorgt voor de afvoer van lymfevocht. Met een LPG behandeling is het mogelijk om verschillende huidaandoeningen en huidproblemen te verbeteren.

Wij hebben een aantal voor en na situaties voor je op een rij gezet, waarbij je de diverse voor en na situaties goed kunt zien.

Voor en na situatie: verkleinen van een dubbele kin

Door middel van een LPG gezichtsbehandeling is het mogelijk om een dubbele kin te verminderen. Een dubbele kin ontstaat, doordat er een extra laagje vet onder de kin zich ophoopt. Het ontstaan van een dubbele kin kan verschillende oorzaken hebben, denk aan overgewicht, simpelweg ouder worden of slap weefsel. Met een LPG gezichtsbehandeling is het mogelijk om het plaatselijke vet bij de kin te verminderen. De kop van het LPG apparaat zorgt ervoor dat het vet doeltreffend afgevoerd kan worden en zorgt voor een verstevigende werking.

Het gezicht wordt zichtbaar verfijnd en krijgt terug harmonieuze volumes

Na vijf behandelingen is het onderstaande resultaat te behalen door middel van een LPG gezichtsbehandeling.

LPG Endermologie voor en na dubbele kin

Voor en na situatie cellulite na een LPG behandeling

Met de zomer (hopelijk) in aantocht zijn mooie strakke benen en billen een grote wens voor menig mens. Je wilt een gladdere, strakkere huid zonder daarbij putjes te zien. Een strakke huid geeft je meer zelfvertrouwen. Ook bij cellulite is een LPG behandeling de perfecte oplossing. Met een behandeling is het mogelijk om het weefsel te versoepelen. Cellulite kan namelijk worden gladgestreken en het overtollige vet kan worden afgevoerd. Ook zal de vetverbranding gestimuleerd worden en de huid verstevigd. Het resultaat is een gladde en gezondere huid.

De onderstaande afbeelding laat de voor en na situatie zien van de benen en billen na 15 LPG behandelingen.

LPG behandeling voor en na cellulite

Voor en na LPG behandeling: situatie slanke taille

Wist je dat een LPG behandeling ook kan zorgen voor een slankere taille? LPG Endermologie werkt daarbij doelgericht om het opgeslagen vet van specifieke zones te verminderen waaronder de taille dus. Zo zal de kop van het LPG apparaat ervoor zorgen dat het overtollige vet bij de heupen minder wordt. Hieronder is een voor en na situatie te zien na 3 slechts LPG behandelingen.

LPG endermologie slanke taille

Voor en na situatie LPG behandeling tijdens en na een zwangerschap

Tijdens en na een zwangerschap krijgt het lichaam behoorlijk wat te verduren. Van extra kilo’s, het vasthouden van vocht tot aan het ontstaan van cellulite. Laten we eerlijk zijn: een zwangerschap is een bijzondere periode in het leven waarbij het lichaam wel wat extra verzorging en aandacht kan gebruiken. En wat dacht je van na de bevalling? Je wilt graag snel af van de extra kilo’s en je wilt weer wat fitter en strakker in je vel zitten. Een LPG Endermologie behandeling biedt uitkomst. Hieronder is de voor en na situatie te zien waarbij er LPG behandelingen zijn toegepast op de buik. Na 7 behandelingen is er duidelijk een strak resultaat te zien.

LPG-endermologie-zwangerschap

LPG Endermologie behandeling in Tilburg, Prinsenbeek of Dongen

Kortom met LPG Endermologie zijn diverse huidproblemen op te lossen. Nieuwsgierig geworden naar een LPG Endermologie behandeling en ben je benieuwd wat het voor jou zou kunnen betekenen? Neem voor meer informatie contact op met de huidtherapeuten van Huidtherapie Brabant. Onze huidtherapeuten kijken graag mee en stellen graag een deskundig behandelplan voor je op.

Nieuwsgierig geworden?
Wij geven graag persoonlijk advies