LPG-Endermologie-gezicht-brabant

LPG Endermologie gezichtsbehandeling (gezichtsendermologie) bij Huidtherapie Brabant in Tilburg of Prinsenbeek

Kom langs bij Huidtherapie Brabant in Prinsenbeek of Tilburg voor uw LPG Endermologie gezichtsbehandelingen.

Direct een afspraak maken

Huidveroudering: eerlijk is eerlijk we ontkomen er niet aan. Na verloop van tijd verzakt de huid, onze teint wordt minder en rimpels ontstaan. Bovendien hebben factoren als zon, stress, vervuiling, slaapgebrek of tabak ook een grote invloed op de huid. Door middel van gezichtsendermologie, of ook wel een LPG Endermologie gezichtsbehandeling genoemd, gaan we de strijd aan tegen huidveroudering.

Wij vertellen graag wat de deskundige huidtherapeuten van Huidtherapie Brabant voor u kunnen betekenen.

Een afspraak maken?
Gezichtsbehandeling-LPG-Endermologie-HTB

De LPG gezichtsbehandelingen bij Huidtherapie Brabant worden uitgevoerd door gediplomeerde huidtherapeuten. De behandelingen zijn uniek in Breda, pijnloos, 100% natuurlijk en je ziet direct resultaat!

Huidtherapie-Brabant-LPG-gezichtsbehandeling
Speel video af

Wat is gezichtsendermologie?

Met een LPG Endermologie gezichtsbehandeling of gezichtsendermologie zorgen we voor een mechanische stimulatie van de huidcellen. Op een natuurlijke en pijnloze wijze starten we het ontwakingsproces van deze cellen opnieuw.

De gepatenteerde behandelingskop van LPG oefent tijdens een behandeling microklopbewegingen uit op het huidoppervlak van het gezicht en de hals. Zie het als een echte fitness voor de huid.

LPG Endermologie biedt 100% natuurlijke celstimulatie en is een actieve stimulatie van de huid die strijd tegen de tekenen van huidveroudering.

Door de verminderde cellulaire activiteit te activeren is het mogelijk om rimpels, een verslapte huid, de onderkin en de gezichtscontouren te verbeteren. De stimulatie maakt het voor fibroblasten (jeugdigheidscellen) mogelijk om hun productie van collageen (stevigheid), elastine (soepelheid) en hyaluronzuur (volume en hydratatie), die natuurlijk in onze huid aanwezig zijn, opnieuw op gang te brengen.

LPG-endermologie-gezichtsbehandeling-Huidtherapie-Brabant

Voor wie zijn LPG Endermologie gezichtsbehandelingen bestemd?

Aan de hand van een LPG Endermologie gezichtsbehandeling kunnen we diverse problemen of klachten verhelpen. Met gezichtsendermologie behandelingen bieden we ondersteuning bij:

1. Het verminderen van rimpels

Naarmate we ouder worden verliest de huid haar densiteit en beetje bij beetje verzakt het. Externe factoren zoals zon, stress, tabak en vervuiling dragen hier ook aan bij. Het resultaat zijn rimpels en plooien in het gezicht, hals, decolleté en handen. Met endermologie is het mogelijk om door middel van een mechanische stimulatie van de huid de cellen opnieuw te activeren.

Naargelang het aantal sessies, wordt de huid zichtbaar steviger en van binnenuit voller. Rimpels en kraaienpootjes worden zichtbaar afgevlakt (87 %*), met behoud van de natuurlijke expressie van het gezicht.

2. Verhelderen van de teint

Wist u dat stress, vervuiling, slaapgebrek of tabak factoren zijn die de huid dof maken? De huid verliest haar glans en de mooie stralende teint neemt af. Met de gepantenteerde behandelingskop van LPG oefenen we als het ware microklopbewegingen uit op het huidoppervlak. Door deze pijnloze stimulatie verwijderen we dode huidcellen, zorgen we voor zuurstof naar de weefsels en reactiveren we de microcirculatie.

Al vanaf de eerste sessie is de huid veel zachter en de teint 2 keer stralender*.

3. Verstevigen van de huid

Jammer genoeg verliest de huid en het gezicht haar stevigheid en veerkracht naarmate we ouder worden. De neus- en kinplooien (onze lachrimpeltjes) worden dieper en de oogleden verslappen. Met Endermologie behandelingen kunnen we de natuurlijke productie van de ondersteunende vezels van de huid opnieuw activeren. Het resultaat? Een duurzaam liftend effect.

Na een Endermologie gezichtsbehandeling is de huid versterkt en steviger (+70 %*) en hervindt het haar natuurlijke spanning. De huid wordt geleidelijk steviger en het gezicht krijgt mooiere contouren.

4. Verminderen van een dubbele kin

Zowel mannen als vrouwen kunnen kampen met een dubbele kin. Dit kan het gevolg zijn van een accumulatie van vetafzetting. Maar het kan ook komen door huidverslapping. Met LPG is dit op te lossen! Met de LPG behandelingsknop, is het mogelijk om de vetcellen doeltreffend af te voeren. Ook maakt een behandeling het mogelijk om de contouren van het gezichtsovaal te hertekenen.

Het gezicht wordt zichtbaar verfijnd en krijgt terug harmonieuze volumes.

Gezichtsendermologie in Tilburg of Prinsenbeek bij Huidtherapie Brabant

LPG gezichtsbehandeling

LPG-Endermologie-Gezichtsbehandeling-Brabant
LPG-voor-het-gezicht-Huidtherapie-brabant

Prijzen van een LPG gezichtsbehandeling

Nieuwsgierig naar de prijzen van een gezichtsendermologie? De diverse mogelijkheden vindt u hieronder. Naast de prijs van een behandeling komt nog een eenmalige aanschaf van een gezichtskit van 25 euro. Deze kit is verplicht wanneer je een cosmetische LPG Endermologie behandeling of kuur voor het gezicht ondergaat. De kit is voor u persoonlijk en garandeert een perfecte hygiëne tijdens uw sessies voor gezichtsendermologie.

Afspraak maken

Per behandeling:
20 minuten, zone behandeling 45 euro
30 minuten, korte LPG behandeling 65 euro
40 minuten, uitgebreide LPG behandeling 85 euro
Per kuur:
5 + 1 gratis vanaf 225 euro
10 + 2 gratis vanaf 450 euro
20 + 4 gratis vanaf 900 euro

LPG gezichtsbehandelingen bij Huidtherapie Brabant in Prinsenbeek en Tilburg

Een LPG gezichtsbehandeling bij Huidtherapie Brabant gaat als volgt in zijn werk: tijdens een intakegesprek met een van onze deskundige therapeuten bespreekt u uw wensen en mogelijkheden. We maken foto’s, stellen samen met u een behandelplan op en we bepalen de duur. Daarna kan de behandeling beginnen. Is de LPG-gezichtskuur na een aantal behandelingen afgerond? Dan vergelijken we de voor- en nafoto’s.

Om de mooie resultaten te behouden raden we aan om minimaal een keer per maand terug te komen.

Zowel in onze praktijk in Tilburg als Prinsenbeek kunt u terecht voor een LPG Endermologie gezichtsbehandeling.

Naast de behandelingen is het belangrijk dat u een gezonde levensstijl volgt. Denk daarbij aan het eten van voldoende fruit en groenten en het drinken van voldoende water. Ook raden we aan om regelmatig te sporten om de resultaten van de behandelingen te versterken.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor alle informatie omtrent gezichtsendermologie en om uw wensen te bespreken. Ook voor LPG lichaamsbehandelingen bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team helpt u graag!

* Studie Humbert

LPG Endermologie gezichtsbehandeling

bij Huidtherapie Brabant

LPG_Endermologie_Gezicht_Brabant
LPG_Endermologie_Nabehandeling

Veelgestelde vragen over gezichtsendermologie

De meest voorkomende vragen over LPG Endermologie gezichtsbehandelingen:

Wanneer zie ik resultaat van de LPG gezichtsbehandeling?

Vanaf de eerste behandeling ziet u meteen al resultaat. Daarnaast zult u na iedere behandeling zichtbaar veranderingen zien. Het beste resultaat ziet u natuurlijk wanneer we voor- en nafoto’s met elkaar vergelijken.

Hoeveel LPG gezichtsbehandelingen heb ik nodig?

Het aantal behandelingen dat nodig is om van uw klachten af te komen verschilt per persoon. Tijdens een intakegesprek bespreken we de duur van de behandeling met u.

Is een LPG gezichtsbehandeling pijnlijk?

Een LPG gezichtsbehandeling is niet pijnlijk.

Waar kan ik een LPG behandeling krijgen?

U kunt voor een LPG behandeling terecht in onze huidtherapie locatie in Prinsenbeek en in Tilburg. Onze praktijk is voorzien van een LPG apparaat waarmee we de behandelingen kunnen uitvoeren.

Meer informatie over gezichtsendermologie?
Neem contact met ons op!