LPG-kuur-ervaringen

LPG Endermologie lichaamsbehandeling bij Huidtherapie Brabant in Prinsenbeek of Tilburg

Kom langs bij Huidtherapie Brabant in Prinsenbeek of Tilburg voor uw LPG Endermologie lichaamsbehandelingen.

Direct een afspraak maken

Bent u op zoek naar een oplossing om cellulite, plaatselijke vetophoping of huidverslapping te verminderen? Daar kunnen wij u bij Huidtherapie Brabant door middel van LPG Endermologie lichaamsbehandelingen bij helpen. Met een LPG Endermologie behandeling zorgen we voor celstimulatie van de huid en zorgen we voor direct resultaat! Nieuwsgierig? Wij vertellen graag wat we voor u kunnen betekenen:

LPG-endermologie-lichaamsbehandeling-huidtherapie-brabant
Speel video af

Zichtbare resultaten vanaf de eerste sessie.

Wat is LPG Endermologie voor het lichaam?

Wilt u minder cellulite, vet en een stevigere huid? Dan is een LPG Endermologie behandeling voor het lichaam iets voor u. Met LPG behandelingen is het mogelijk om de huid te verstrakken, vet te verminderen en cellulite op bijvoorbeeld de benen te verminderen.

LPG Endermologie voor het lichaam zorgt voor een slanker, mooier gevormd lichaam, met een veerkrachtige en stevige huid waarbij cellulite vrijwel verdwenen is.

Met Endermologie stimuleren we de onderhuidse cellen om vetten vrij te geven en collageen aan te maken. Met het LPG apparaat is het mogelijk om gericht bepaalde gebieden te behandelen. De in- en uitrollende bewegingen zorgen ervoor dat we het bindweefsel kunnen stimuleren en de bloedsomloop en het lymfevatenstelsel nieuwe stimulansen kunnen geven. Dit bevordert de afvoer van afvalstoffen. Het is een natuurlijk proces van de verwijdering van vetophopingen. Het maakt de huid weer gezond en sterk.

LPG-Endermologie-Huidtherapie-Brabant

Voor wie zijn LPG Endermologie lichaamsbehandelingen bestemd?

Door middel van LPG Endermologie lichaamsbehandelingen is het mogelijk om diverse problemen of klachten te verminderen of te verhelpen. De deskundige Huidtherapeuten van Huidtherapie Brabant bieden graag ondersteuning bij:

1. Het verminderen van cellulite

Cellulite is onderhuids vet dat met elkaar is verkleefd. Het resultaat is een sinaasappelhuid waar door middel van bijvoorbeeld sporten lastig van af is komen. Maar wist u dat u met diverse LPG Endermologie behandelingen cellulitis kunt verminderen? Door middel van een Endermologie behandeling is het mogelijk om het vetweefsel te versoepelen. Bovendien kunnen we met een behandeling de doorbloeding van het lichaam stimuleren en de aanmaak van collageen en elastine stimuleren. Het resultaat: een strakke huid, want vetblokkades verdwijnen en overtollig vocht wordt afgevoerd. Endermologie kan toegepast worden op alle delen van het lichaam waar cellulite voorkomt.

Endermologie werkt als fitness voor de huid. Vanaf 3 sessies worden de vetkussentjes afgevlakt (67 %*) en wordt de huid gladder en zachter. Door de mechanische werking van de behandelingskop stimuleren we de natuurlijke afvoer van vetten en verstevigen we de huid om het alle veerkracht weer terug te geven.

2. Afbreken van plaatselijk vet

Raakt u vet op bepaalde plaatsen zoals de armen, rug, buik, taille, of dijen niet kwijt? Met een LPG Endermologie behandeling stimuleren we de vetcellen om de natuurlijke afvoer van vetten te reactiveren. Het resultaat is huid die weer stevig en veerkrachtig is. Het voordeel van de LPG apparatuur is dat het mogelijk is om zeer nauwkeurig te werken. Bovendien is de kop plaatselijk in te zetten. Zo zijn diverse specifieke zones goed te behandelen.

Vanaf 3 sessies wordt het silhouet verfijnd en verdwijnen rondingen exact waar men dit wenst (-3,4 cm tailleomtrek*!).

3. Verstevigen van de huid

Jammer genoeg verliest de huid en het gezicht haar stevigheid en veerkracht naarmate we ouder worden. De neus- en kinplooien (onze lachrimpeltjes) worden dieper en de oogleden verslappen. Met Endermologie behandelingen kunnen we de natuurlijke productie van de ondersteunende vezels van de huid opnieuw activeren. Het resultaat? Een duurzaam liftend effect.

Na een Endermologie gezichtsbehandeling is de huid versterkt en steviger (+70 %*) en hervindt het haar natuurlijke spanning. De huid wordt geleidelijk steviger en het gezicht krijgt mooiere contouren.

4. Verminderen van littekens en striae

Heeft u littekens en/of striae waar u graag iets aan wilt laten doen? Met de Endermologie behandelingen is het mogelijk om afvalstoffen af te voeren en verklevingen te voorkomen. Deze kunnen zelfs op den duur verdwijnen. Daarnaast kunnen we door middel van de behandelingen de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur stimuleren. De huid wordt steviger, gladder en soepeler.

5. Verbeteren van de doorbloeding

Heeft u last van zware en pijnlijke benen of opgeblazen kuiten en voeten? Dit wijst op een slechte bloed- en lymfecirculatie. Een behandeling met LPG Endermologie zorgt voor een betere doorbloeding in de benen en verhelpt deze klachten. De behandelingen bieden tevens hulp bij niet al te grote spataderen en bij koude voeten.

Het gevoel van welzijn is onmiddellijk, al vanaf de eerste sessie. Enkels worden slanker, benen worden lichter en krijgen snel hun natuurlijke welving terug. Deze zowel doeltreffende als aangename drainage van de benen wordt vooral aanbevolen tijdens de zwangerschap.

Direct resultaat!

LPG Endermologie behandeling voor het lichaam

LPG-Endermologie-apparaat
LPG-lichaamsbehandeling-Huidtherapie-Brabant

Prijzen van een LPG lichaamsbehandeling

Hieronder kunt u de prijzen van de LPG lichaamsbehandelingen terugvinden. Naast de prijs van een behandeling komt een eenmalige aanschaf van een bodysuit van 25 euro. De Endermowear LPG zorgt voor een diepe grip en een optimale zichtbaarheid van het weefsel tijdens de endermologiebehandelingen.

Per behandeling of proefbehandeling:
20 minuten, zone behandeling 45 euro
30 minuten, korte LPG behandeling 65 euro
40 minuten, uitgebreide LPG behandeling 85 euro
Per kuur:
5 + 1 gratis vanaf 225 euro
10 + 2 gratis vanaf 450 euro
20 + 4 gratis vanaf 900 euro

LPG lichaamsbehandelingen bij Huidtherapie Brabant in Prinsenbeek en Tilburg

Bij Huidtherapie Brabant gaan we als volgt te werk: tijdens een intakegesprek met één van onze deskundige therapeuten bespreekt u uw wensen en bespreken we de mogelijkheden. Vervolgens maken we foto’s en stellen we samen met u een behandelplan op. Daarna kunnen de LPG Endermologie lichaamsbehandelingen beginnen.

Bij Huidtherapie Brabant werken we alleen met de officiële apparatuur van het merk LPG. Onze huidtherapeuten hebben daarbij intensieve trainingen gevolgd om endermologie op een juiste manier toe te passen.

Na de behandelingen vergelijken we de voor- en nafoto’s. Het resultaat is duidelijk zichtbaar! Om de mooie resultaten te behouden raden we aan om minimaal één keer per maand terug te komen.

Zowel in onze praktijk in Tilburg als Prinsenbeek kunt u terecht voor een LPG Endermologie behandeling.

Naast de behandelingen is het belangrijk dat u een gezonde levensstijl volgt. Denk daarbij aan het eten van voldoende fruit en groenten en het drinken van voldoende water. Ook raden we aan om regelmatig te sporten om de resultaten van de behandelingen te versterken.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor alle informatie omtrent de LPG Endermologie lichaamsbehandelingen en om uw wensen te bespreken. Tevens kunt u bij ons ook terecht voor LPG gezichtsbehandelingen. Ons team helpt u graag!

* Studie Humbert

LPG-lichaamsbehandeling-brabant
LPG_endermologie-Lichaamsbehandeling-Brabant

Veelgestelde vragen over LPG lichaamsbehandelingen

De meest voorkomende vragen over LPG Endermologie lichaansbehandelingen:

Wanneer zie ik resultaat van de LPG lichaamsbehandeling?

Vanaf de eerste behandeling ziet u meteen al resultaat. Daarnaast zult u na iedere behandeling zichtbaar veranderingen zien. Het beste resultaat ziet u natuurlijk wanneer we voor- en nafoto’s met elkaar vergelijken.

Hoeveel LPG lichaamsbehandelingen heb ik nodig?

Het aantal behandelingen dat nodig is om van uw klachten af te komen verschilt per persoon. Tijdens een intakegesprek bespreken we de duur van de behandeling met u.

Is een LPG Endermologie behandeling pijnlijk?

Een LPG Endermologie behandeling voor het lichaam is niet pijnlijk.

Hoe lang blijft het effect van de LPG behandeling zichtbaar?

Het effect hangt af van uw leefstijl. Het resultaat kan een aantal maanden tot aan meerdere jaren duren. Daar hebben onderhoudsbehandelingen een belangrijke rol bij.

Vervangt een LPG behandeling een dieet en bewegen?

Nee, een LPG-behandeling vervangt een dieet en beweging niet. Door de behandelingen te combineren met een gezonde levensstijl en sport zorgt u juist voor een optimaal resultaat.

Waar kan ik terecht voor een LPG behandeling?

U kunt voor een LPG behandeling terecht in onze huidtherapie locatie in Prinsenbeek en in Tilburg. Onze praktijk is voorzien van een LPG apparaat waarmee we de behandelingen kunnen uitvoeren.

Meer informatie over LPG Endermologie behandelingen voor het lichaam?
Neem contact met ons op!