Onze nieuwste SKIN BOOSTER behandeling is ideaal om de zonnige periode te overbruggen.

Ziet uw huid er dof en vermoeid uit? Is uw huid verslapt of heeft u last van een verouderde, droge huid? Geef uw huid dan een herstellende oppepper!!  Hoewel uw huid altijd onderhevig zal blijven aan veroudering, kunt u veel doen om uw huid zo lang mogelijk gezond, glad, egaal, zuiver en stevig te houden!

Indien u peelingen, micro-needling, micro-dermabrasie en dergelijke behandelingen gewend bent te ondergaan, ook dan is de PRX-T33 Skin Booster de perfecte behandeling om de zonnige periode te overbruggen. Op deze manier bent u uw huid toch aan het verbeteren, verjongen en vergladden. Het zou jammer zijn uw huidverbeterende behandelingen uit te stellen tot na de zomer.

Wat is het?

Dé nieuwste behandeltrend voor een directe skin boost, natuurlijke anti-aging en het verbeteren van de huidstructuur met direct zichtbaar effect! Een ideale, veilige behandeling om de totale conditie van de huid te verbeteren, ook tijdens de zomermaanden!

Een unieke samenstelling van trichloorazijnzuur (TCA) en waterstofperoxide (H2O2) werken samen op een zeer nauwkeurig PH-niveau. PRX-T33 versterkt het natuurlijke, diepe regeneratieve proces van de huid. Na slechts één behandeling ziet de huid er steviger, gladder en stralender uit, zonder de huid te beschadigen.

Een groot voordeel van deze behandeling is dat je eigen huid wordt aangezet tot de aanmaak van collageen en elastine vezels. Uw huid wordt hierdoor op een natuurlijke manier gestimuleerd.

Doel van de behandeling:

 • Instant boost: na slechts 1 behandeling ziet de huid er steviger en stralender uit. Hydrateert intensief en herstelt de natuurlijke glans.
 • Anti-aging: optimaal effect na een kuurverband van 5 behandelingen. Na iedere behandeling verbetert het uiterlijk van de huid. Rimpels, huidplooien en verslapping zijn zichtbaar verminderd. De huid is gladder, voller en steviger. Dit effect houdt 6 tot 8 maanden aan.

De voordelen op een rij:

 • Direct zichtbaar effect. Het optimale resultaat wordt bereikt na 3 tot 5 behandelingen.
 • Aanmaak collageen en elastine vezels wordt gestimuleerd.
 • Een behandeling zonder naalden.
 • Geen vervelling (soms een klein beetje).
 • Korte behandeltijd; 15 tot 30 minuten.
 • Zeer korte hersteltijd.
 • Geschikt voor alle huidtypen en zowel voor mannen als vrouwen van elke leeftijd.
 • natuurlijke stimulatie zonder beschadiging van de huid.
 • Na iedere behandeling verbetert het uiterlijk van de huid. Dit effect stabiliseert voor 6 tot 8 maanden.

Voor wie?

De revolutionaire behandeling is geschikt voor jong en oud, man en vrouw en elk type huidskleur. De peeling zetten we in bij:

 • Littekens van waterpokken of krentenbaard
 • Onzuiverheden en mee-eters
 • Huidverslapping van gezicht en décolleté
 • Huidveroudering
 • Striae
 • Vochtarme huid

Hoe ziet de behandeling eruit?

Na een zachte reiniging wordt het PRX-T33 serum op uw huid aangebracht en lichtjes ingemasseerd. Tijdens de behandeling kunt u een licht prikkelende sensatie ervaren. Na de behandeling zal de huid een lichte roodheid vertonen. Deze roodheid trekt in de loop van de dag weg. De huid ziet er direct stralender, gezonder en voller uit.

Het kan zijn dat er enkele dagen later een klein beetje vervelling optreedt in de vorm van schilfers. Door het gebruik van de bijbehorende producten kunt u dit tot een minimum beperken. Aangeraden wordt om de behandeling in kuurvorm te ondergaan. Het optimale resultaat wordt bereikt na 5 behandelingen, waarbij u 1x per week een behandeling van maximaal 30 minuten ondergaat. Na iedere behandeling verbetert het uiterlijk van de huid. Dit effect stabiliseert voor 6 tot 8 maanden.

Welke producten worden aanvullend geadviseerd?

Tijdens kuurverband adviseren wij om thuis 2 bijbehorende producten van WiQo Dermacosmetics te gebruiken. De dag- en nachtverzorging van WiQo Dermacosmetics zijn speciaal ontwikkeld als aanvulling op de PRX-T33 behandeling. Ze versterken het effect van de behandeling en geven sneller een mooier resultaat. Een crème met glycolzuur voor de avond en een voedende crème voor overdag.

WiQo Smoothing Face Fluid – 30 ml

Deze nachtverzorging is geschikt voor alle huidtypes en te gebruiken in alle seizoenen, ook in de zomermaanden. Glycolzuur exfolieert de huid en zorgt voor het verwijderen van dode huidcellen. Door het opstapelen van dode huidcellen wordt de huid dof en grauw en neemt de kans op het ontstaan van onzuiverheden en schilfers toe. Het gebruik van deze fluïde is een geweldige manier om je huid weer die gladde en frisse uitstraling terug te geven. Ook kan je huid beter vocht vast houden en worden oppervlakkige pigmentvlekken en rimpels minder zichtbaar.

WiQo Nourishing en Moisturizing Cream – 50 ml

Deze dagverzorging is geschikt voor de droge, normale of gecombineerde huid. Herstelt en versterkt de natuurlijke huidbarrière en voorkomt verdamping van het vocht in de huid. Een droge huid kan jeuken, irriteren of barsten. De actieve ingrediënten in deze crème voorkomen dat het hyaluronzuur in de huid wordt afgebroken en zorgen ervoor dat de huid optimaal wordt gehydrateerd.