Pedicure voor mannen

Je voeten verdienen ook aandacht! Veel vrouwen zijn al lang de luxe van een goede voetverzorging gewend, maar ook voor mannen kan een pedicure voordelen hebben. Gemiddeld lopen we 8.000 tot 10.000 stappen per dag. Dit is 185.000 km in een mensenleven, oftewel 4x de aarde rond! Een goede voetverzorging is daarom ook zeer belangrijk, omdat je anders met vele ongemakken te maken kan krijgen, zoals eelt, kloven, likdoorns en ingegroeide nagels.

Waarom een pedicure voor mannen?

Steeds meer mannen ontdekken het effect van een goede voetverzorging. Acht op de tien Nederlanders heeft namelijk wel eens voetproblemen. Specifieke mannenklachten zijn voetschimmel (34%), zweetvoeten (31%) en ingroeiende nagels (26%). Vrouwen hebben daar minder last van, zij hebben voetproblemen als overmatige eelt en likdoorns. Vooral met sporten hebben mannen vaak last van voetklachten en –blessures.

Mannen trend persoonlijke verzorging

De man is de laatste jaren veel meer bezig met zijn persoonlijke verzorging. Hij wil zich niet voor zijn voeten schamen, bijvoorbeeld in het zwembad of bij het passen van schoenen. Daarnaast lijkt  de man te beseffen, dat de (toekomstige) partner erg veel belang hecht aan zijn complete lichamelijke verzorging. Persoonlijke verzorging gaat tegenwoordig tot en met de voeten!

Voetverzorging bij Huidtherapie Brabant

Wanneer je regelmatig een bezoek brengt aan de pedicure bij Huidtherapie Brabant zullen de klachten van pijnlijke voeten, voetschimmel, kloven, ingegroeide of schimmelnagels, eelt of likdoorns worden verholpen.

Bij Huidtherapie Brabant krijgen jouw voeten de behandeling die ze verdienen.

Wat houdt een pedicure voor mannen precies in?

Een pedicure behandeling kent verschillende soorten. Huidtherapie Brabant zal, bij het eerste bezoek, eerst de voeten bekijken en samen met jou beslissen welke pedicure behandeling het beste bij jouw voeten past.

Tijdens de pedicure zullen jouw voeten optimaal worden verzorgd door onder andere:

  • het verwijderen van likdoorns
  • het op de juiste wijze knippen en frezen van nagels
  • het opsporen en zoveel mogelijk wegnemen van de klachten
  • het geven van adviezen
  • nagelproblemen oplossen
  • het verwijderen van eelt

Wil je meer informatie over de pedicure behandeling? Kijk dan op onze website onder het kopje pedicure of neem contact met ons op.