Permanent ontharen onder mannen stijgt explosief!

Bij Huidtherapie Brabant krijgen wij steeds vaker vragen over (permanent) ontharen van mannen. Mannen benaderen ons veelal voor hun borst en rug haar. Aanvragen over het ontharen van armen en benen komen ook steeds vaker voor. Wij zijn in zowel Dongen als Prinsenbeek gevestigd in een sportcentrum. We zien dan ook steeds vaker de sportende man in onze praktijk terug. Denk hierbij aan wielrenners, voetballers en mannen die de geregeld de sportschool bezoeken.

Dit is ook in lijn met het onderzoek onder klinieken, huidtherapeuten en schoonheidssalons in heel Nederland. Het aantal mannen dat zich permanent laat ontharen, is in twee jaar tijd verdubbeld. Ongeveer 25.000 mannen kozen in 2013 voor een dergelijke behandeling. Naar verwachting zal de trend zich in 2014 onverminderd doorzetten. He wordt voor mannen steeds normaler iets te doen aan hun ongewenste haargroei.

Bij Huidtherapie Brabant maken wij gebruik van de meest effectieve laserontharing van het moment; de Palomar Vectus Diodelaser. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van ongewenste beharing in het gezicht en/of lichaam door middel van definitieve/langdurige laserontharing. Alle typen lichaamsbeharing in het gezicht, armen, benen, oksels, bikinilijn en rug zijn geschikt, maar een voorwaarde is wel dat de haren gepigmenteerd moeten zijn. De behandeling gaat snel en kan variëren van een paar minuten tot een uur. Voor meer informatie over laserontharing, aantal laserbehandelingen, kosten en adviezen voor en na de laserbehandeling verwijzen wij u naar onze website.