Programma open tiendaagse

Huidtherapie Brabant, zorg voor uw huid!

Huidtherapie Brabant is een paramedische praktijk voor huid- en oedeemtherapie, huidverzorging en pedicure.

De vraag naar oedeem- en huidtherapie groeit en onze praktijk ook. Vanaf nu hebben wij drie behandelkamers in de Groenstraat en bestaat ons team uit vier gediplomeerde huidtherapeuten en drie allround schoonheidsspecialisten/ pedicures. Mede door onze groei kunnen wij u een nog completer aanbod van behandelmogelijkheden voor uw huid aanbieden.

Huidtherapie, huidverzorging en pedicure

In onze praktijk bieden wij een ruim aanbod van behandel­ mogelijkheden: acne, overbeharing, oedeem, littekens, couperose, pigmentstoornissen en steelwratjes/ bromen. Tevens kunt u bij de schoonheidsspecialiste terecht voor diverse gezichtsbehandelingen, losse modules (epileren, verven, harsen), lichaamsmassages en pedicure.

Naast de verbouwing van de praktijk en uitbreiding van ons team, hebben wij een nieuw apparaat, waarmee onder andere cellulitis, littekens en oedeem behandeld kunnen worden. Hiermee zijn we in staat om zowel medische als cosmetische endermologie behandelingen uit te voeren. Uw huid wordt hierdoor steviger, soepeler, gladder en gezonder!