LPG-behandeling-brabant

Hoe snel kun je resultaat verwachten na een LPG behandeling?

Ben je nieuwsgierig naar wat een LPG-behandeling voor jouw huid kan doen en vooral hoe snel je resultaten kunt zien? LPG endermologie is een populaire, niet-invasieve en niet-pijnlijke behandeling die zich richt op huidversteviging, cellulitisvermindering en contourverbetering door middel van een diepe mechanische massage. Laten we eens kijken naar wat je kunt verwachten na een LPG-behandeling bij Huidtherapie Brabant.

Wat is LPG endermologie?

LPG endermologie is een geavanceerde vorm van bindweefselmassage die gebruik maakt van een speciaal ontworpen apparaat om de huid te stimuleren en te verstevigen. Deze techniek helpt om de natuurlijke afvoer van vetten te reactiveren, de bloedsomloop te verbeteren, de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur te stimuleren en de lymfedrainage te bevorderen. De behandelkop is plaatselijk in te zetten op de desgewenste lichaamszones.

Direct na de endermologie behandeling

Na de eerste LPG-sessie kun je direct een verfrist en ontspannen gevoel verwachten. De behandeling bevordert de bloedcirculatie, wat kan leiden tot een gezondere en meer stralende huid. Door de stimulatie van de lymfecirculatie kan het ook verlichting geven bij zware, pijnlijke of opgezwollen benen. Deze drainage wordt met name aanbevolen tijdens de zwangerschap. Bij een gelaatsbehandeling wordt de huid versterkt en steviger.

Resultaten LPG endermologie

  • Korte termijn: Binnen enkele weken (na ongeveer 3 tot 6 sessies) kun je beginnen met het zien van zichtbare verbeteringen in de huidtextuur en elasticiteit. Veel cliënten rapporteren een vermindering van de ‘sinaasappelhuid’ en een strakkere en gladdere huid. Het gelaat krijgt mooiere contouren en wordt geleidelijk aan steviger. 
  • Lange termijn: Na ongeveer 12 sessies zijn de resultaten meestal duidelijker. Je kunt een significante vermindering van cellulitis en omtrekverlies op de behandelde gebieden verwachten. In het gelaat is een duurzaam liftend effect en hervinding van de natuurlijke spanning waarneembaar. Bij striae en littekens kunnen verklevingen worden voorkomen of zelfs verdwijnen. Voor de beste resultaten is het belangrijk om de volledige reeks LPG-behandelingen te volgen zoals aanbevolen door jouw huidtherapeut. Doorgaans gaat dit om 20 behandelingen.
LPG-lichaamsbehandeling-Huidtherapie-Brabant

Het belang van consistentie

Net als bij elke behandeling is consistentie de sleutel tot succes. LPG endermologie is geen eenmalige oplossing; het vereist een reeks behandelingen voor optimale resultaten. Jouw huidtherapeut zal een behandelplan opstellen dat is afgestemd op jouw specifieke huidbehoeften. Na een behandelkuur wordt eens per maand een onderhoudsbehandeling geadviseerd voor behoud van het resultaat.

Een ondersteunende levensstijl

Een gezonde levensstijl kan de resultaten van jouw LPG-behandelingen verbeteren. Voldoende water drinken, een evenwichtige voeding en regelmatige lichaamsbeweging zijn allemaal elementen die bijdragen aan de algehele gezondheid van de huid.

Individuele verschillen

Hoewel LPG endermologie bewezen voordelen heeft, reageert iedere huid anders. Jouw huidtype, leeftijd en levensstijl kunnen allemaal invloed hebben op hoe snel je resultaten zult zien.

Conclusie

LPG endermologie bij Huidtherapie Brabant biedt een wetenschappelijk onderbouwde methode voor huidverbetering en contouring. Hoewel sommige cliënten onmiddellijk na de behandeling verbeteringen melden, zijn de meest opmerkelijke resultaten te verwachten na een reeks van behandelingen.

Voor meer informatie of om uw LPG-behandelingsplan te starten, bezoek onze website of neem direct contact op met Huidtherapie Brabant. Wij staan klaar om u te begeleiden op uw weg naar een stevigere, gladdere en gezondere huid.