Gezichtsbehandeling-LPG-Endermologie-HTB

Onze werkwijze

Werkwijze van Huidtherapie Brabant

Zorgvuldige begeleiding, optimale service en aandacht voor uw persoonlijke situatie staan centraal bij Huidtherapie Brabant. U als patiënt moet zich altijd op uw gemak voelen. Dit willen wij bereiken door een goede informatievoorziening, een persoonlijke benadering en een goede service aan te bieden. Voor, tijdens en na de behandeling.

Op onze website kunt u terecht voor informatie over uw huidklacht en de bijbehorende huidtherapeutische behandelmogelijkheden. Daarnaast proberen wij via onze website en de nieuwsbrief u op de hoogte te houden van interessante nieuwsfeiten over de huid.

Voor een persoonlijk huidadvies bent u van harte welkom in één van onze praktijken!

Het team van Huidtherapie Brabant

Afspraak maken

Wanneer u een afspraak met ons wilt maken, kunt u dat doen via ons contactformulier op de website. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Natuurlijk kunt u ons mailen via info@huidtherapie-brabant.nl.

U kunt ook telefonisch met de praktijk contact opnemen. Op het telefoonnummer 076 – 542 36 66 zijn wij de hele dag bereikbaar. Mochten wij de telefoon niet op kunnen nemen, willen wij u vriendelijk vragen om de voicemail in te spreken, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.

Mocht u uw afspraak niet na kunnen komen, dan vragen wij u vriendelijk om dit 24 uur van te voren te annuleren, anders zijn wij genoodzaakt te geplande tijd in rekening te brengen.

Openingstijden

Huidtherapie Brabant in Prinsenbeek

Maandag 09:00–21:30
Dinsdag 09:00–21:30
Woensdag 09:00–21:30
Donderdag 09:00–19:00
Vrijdag 09:00–17:00
Zaterdag 08:30–12:30

Huidtherapie Brabant in Dongen

Maandag 13:00–21:30
Dinsdag 09:00–18:00
Donderdag 13:00–21:30
Vrijdag 09:00–17:00

Huidtherapie Brabant in Tilburg

Maandag 9:00–18:00
Dinsdag 9:00–19:00
Woensdag 9:00–18:00
Donderdag 9:00–19:00
Vrijdag 9:00–19:00

Directe toegankelijkheid

Huidtherapie Brabant is sinds juni 2011 direct toegankelijk. Dit betekent dat u zonder verwijzing van uw huisarts of specialist direct terecht kunt in onze praktijk. U kunt dus altijd op eigen initiatief een afspraak bij ons maken. Vooraf aan de behandeling zal de huidtherapeut een screening uitvoeren met behulp van een vragenlijst. Als de resultaten aanleiding geven, dan zal de huidtherapeut u voor verder onderzoek naar uw huisarts doorverwijzen.

Gratis intake

Of u nu een verwijzing heeft of op eigen initiatief in de praktijk wilt komen, een eerste afspraak is bij ons altijd een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Tijdens zo’n intake kunt u uw huidklacht en/of uw vragen met betrekking tot de huid bespreken. Uw wensen en verwachtingen zullen besproken worden, evenals onze behandelmogelijkheden van uw klacht. De huidtherapeut zal u tevens een prijsindicatie geven. In overleg met u stelt de huidtherapeut een persoonlijk behandelplan op.

Aan het einde van het intakegesprek kunt u een afspraak maken voor een eerste behandeling. Tijdens en na de behandelingen is er altijd ruimte voor uw vragen. Gedurende de behandelperiode blijven we u persoonlijke adviezen geven, zullen resultaten gemeten worden en evalueren we met u de voortgang van de behandelingen.

Waar is Huidtherapie Brabant gevestigd?

Onze praktijk is gevestigd in Prinsenbeek, Dongen en Tilburg. De praktijk in Prinsenbeek is gevestigd aan de Groenstraat 31. Bij binnenkomst kunt u plaatsnemen in onze wachtruimte.

In Dongen hebben we twee locaties. We zijn gevestigd in sport- en gezondsheidscentrum De Vennen aan de Deken Batenburgstraat 2. Het gezondheidscentrum bevindt zich op de eerste verdieping, welke u met de trap of lift kunt bereiken. Ook zijn we gevestigd bij Huisartsenpraktijk Aan den Donge, Dongepark 80 in Dongen. U kunt op beide locaties plaats nemen in de wachtruimte. Wij ontvangen u op de afgesproken tijd.

Tot slot hebben wij een locatie in Tilburg. Daar zijn we met onze Huidtherapie Brabant praktijk gevestigd in het gezondheidscentrum de Piushaven aan de Prinsenhoeven 32. In het gezondheidscentrum zijn naast onze praktijk nog een aantal andere bedrijven gevestigd waaronder: huisartsen, apotheek, tandartsen, fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, podotherapie, psychologie, huidtherapie, de Twern en Thebe.

Betalingen

Na de behandeling kunt u betalen via een pinautomaat of contant. We sturen na afloop van de behandeling per email een een factuur, welke u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. Oedeem- en littekentherapie dienen wij zelf rechtstreeks in bij uw zorgverzekering, evenals het aanmeten en leveren van therapeutische elastische arm- en beenkousen (steunkousen).

Bij een aanvullende verzekering is het mogelijk dat u behandelingen (gedeeltelijk) vergoed krijgt. Hoeveel u vergoed krijgt, is afhankelijk van uw verzekering. U kunt het beste zelf informeren bij uw zorgverzekeraar, omdat polisvoorwaarden en vergoedingen sterk aan veranderingen onderhevig zijn. Tevens kunt u bij uw zorgverzekeraar navragen of u een verwijsbrief van uw huisarts of specialist nodig heeft.