Endermologie-LPG-zwangerschap

Hoe LPG Endermologie ondersteuning kan bieden tijdens en na een zwangerschap

Last van zwangerschapskwalen of wil je na jouw zwangerschap weer lekker in je vel zitten? LPG Endermologie biedt uitkomst. Wij vertellen je er alles over in dit blog. 

Tijdens en na een zwangerschap krijgt het lichaam behoorlijk wat te verduren. Van extra kilo’s, het vasthouden van vocht tot aan het ontstaan van cellulite. Laten we eerlijk zijn: een zwangerschap is een bijzondere periode in het leven waarbij het lichaam wel wat extra verzorging en aandacht kan gebruiken. En wat dacht je van na de bevalling? Je wilt graag snel af van de extra kilo’s en je wilt weer wat fitter en strakker in je vel zitten. Een LPG Endermologie behandeling biedt uitkomst. Wij vertellen je graag hoe LPG Endermologie helpt tijdens en na een zwangerschap.

Alles over LPG Endermologie en een zwangerschap

Wat is LPG Endermologie?

Eerst nog even terug naar het begin: ‘Wat is LPG Endermologie eigenlijk?’ LPG Endermologie is een 100% natuurlijke mechanische bindweefselstimulatie voor het lichaam en gezicht. Het zorgt ervoor dat jouw lichaamscellen weer aan de slag gaan. Door middel van een LPG apparaat zorgen we ervoor dat er op een effectieve en pijnvrije wijze gewerkt kan worden op bijvoorbeeld vormen van anti-aging en bodycountouring.

Aan de hand van diverse LPG Endermologie lichaamsbehandelingen kunnen we cellulite egaliseren, de huid verstrakken, de natuurlijke vetverbranding stimuleren, vocht afvoeren en zorgen voor een betere doorbloeding.

Bij LPG behandelingen komen er geen stralingen, verhitting, bevriezingen of snijden aan te pas. We brengen geen schade aan de lichaamscellen op de korte en lange termijn. Dat wel wel zo fijn!

Snel resultaat!

LPG Endermologie behandelingen bij Huidtherapie Brabant

Gezichtsendermologie-huidtherapie-brabant
LPG gezichtsbehandeling
Lichaamsbehandeling-LPG-Huidtherapie-brabant
LPG lichaamsbehandeling

Een LPG Endermologie behandeling tijdens een zwangerschap

Met een LPG Endermologie zwangerschapsbehandeling is het mogelijk om veel voorkomende problemen die ontstaan tijdens de zwangerschap op te lossen.

Houden je armen en benen bijvoorbeeld vocht vast? Met een behandeling kunnen we deze vochtophopingen eenvoudig behandelen. Na een eerste afspraak zie je meteen effect!

Problemen als huidverslapping en verzakking zijn ook op te lossen met diverse behandelingen. Daarnaast kunnen we kwalen als vermoeidheid en rugpijn verlichten. De LPG massages werken over het algemeen ontspannend en zijn pijnloos.

Spanningen op de rug, benen, voeten en tenen verhelpen we zodat jij optimaal geniet van een zorgeloze zwangerschap en mooie kraamtijd.

Een LPG Endermologie behandeling na een zwangerschap

Wil je na jouw zwangerschap snel je figuur weer terug? Ook hier kunnen LPG Endermologie behandelingen bij ondersteunen. Door middel van diverse behandelingen is het mogelijk om vetophopingen tot wel 70% te verminderen. LPG pakt ook die gebieden aan die je bijvoorbeeld met sporten of een dieet niet zo snel aan kunt pakken.

Daarnaast kan een LPG gezichtsbehandeling zorgen voor een verbetering van de natuurlijke elastine en collageenproductie van de huid. Het resultaat? Een natuurlijke ‘huidlift’. Ook pakken we, indien nodig, cellulitis aan en verstrakken we de lichaamscontouren. Overtollig vocht en een slappe huid kunnen we herstellen met een mooi afgelijnd lichaamssilhouet.

Na een zwangerschap bieden LPG Endermologie behandelingen verbeteringen bij:

 • Het verminderen van overtollig vet.
 • Het verstrakken van de huid.
 • Het behandelen van (keizersnede) littekenweefsel.
 • Het  figuur, cellulite, het verstrakken van de huid en (keizersnede) littekenweefsel.

Na de eerste menstruatie kunnen we aan de slag met de LPG-behandeling. Uiteraard nemen we van tevoren alle wensen goed door en stellen we een behandelplan op.

Huidtherapie-brabant-LPG-lichaamsbehandeling

LPG Endermologie na een keizersnede

Wist je dat wereldwijd bijna zo’n 19% van de baby’s met een keizersnede worden geboren? Een keizersnede heeft een flinke impact op het vrouwelijke lichaam. Het genezingsproces kan daarbij lang duren. Door middel van goede begeleiding kun je complicaties zoals verklevingen en rug- en bekkenpijn minimaliseren. Maar ook het littekenweefsel is te verminderen door middel van het opvoeren van de elastine- en collageen productie. Een mooie huid is natuurlijk waar we voor gaan.

Hoe gaat een LPG behandeling bij Huidtherapie Brabant in zijn werk?

Heb je interesse in een LPG behandeling tijdens of na jouw zwangerschap? Wij hanteren de volgende werkwijze:

 • Start met een intakegesprek met een van onze deskundige huidtherapeuten.
 • Het opstellen van een persoonlijk behandelplan en het maken van voor foto’s
 • Start van de LPG behandelingen (afhankelijk van het behandelplan)
 • Evaluatie, het maken van na foto’s en het bespreken van de eventuele vervolgstappen.

De duur van een zwangerschaps LPG-behandeling

Het aantal behandelingen die je nodig hebt tijdens of na een zwangerschap wisselt per persoon. Ieder lichaam is immers anders.

We kunnen pas echt goed advies geven over het aantal behandelingen na een intakegesprek. Op basis daarvan ontwikkelen we een persoonlijk behandelplan.

Vaak adviseren we het volgende:

 • We starten met twee behandelingen per week gedurende vier weken.
 • Na vier weken gaan we over naar een behandeling per week en dit houden we vier weken aan.
 • Na 12 behandelingen evalueren we de resultaten.
 • Om de resultaten te behouden is het belangrijk om 1 behandeling per maand in te plannen.

Prijs van een LPG zwangerschapsbehandeling

De prijs van een LPG zwangerschapsbehandeling verschilt per persoon. Dit hangt af van het aantal behandelingen dat nodig is om de diverse problemen op te lossen. Bekijk alle mogelijkheden op onze Endermologie LPG prijzenpagina.

Zwangerschapskwalen oplossen bij Huidtherapie Brabant

Kortom, de Endermologie LPG behandelingen bij Huidtherapie Brabant in Prinsenbeek zorgen voor goede resultaten en kunnen verlichting bieden tijdens en na de zwangerschap. Nieuwsgierig naar de diverse mogelijkheden die Huidtherapie Brabant voor (zwangere) vrouwen aanbiedt? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak. Wij adviseren je graag.

Nieuwsgierig geworden?
Neem vrijblijvend contact met ons op!