Privacyverklaring Huidtherapie Brabant

Persoonsgegevens die worden verwerkt
Huidtherapie Brabant kan persoons- en medische gegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Huidtherapie Brabant, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Huidtherapie Brabant verstrekt.

Huidtherapie Brabant kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
– Uw voor- en achternaam
– Uw adresgegevens
– Uw telefoonnummer
– Uw e-mailadres
– Uw IP-adres
– Uw medische gegevens.

Waarom Huidtherapie Brabant uw gegevens nodig heeft?
Huidtherapie Brabant verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan Huidtherapie Brabant uw persoons- en medische gegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u overeengekomen behandelplan, bestaande uit huidtherapeutische dienstverlening.

Hoe lang Huidtherapie Brabant uw gegevens bewaart?
Huidtherapie Brabant bewaart uw persoons- en medische gegevens. Wij zijn wettelijk (WGBO) verplicht uw dossier 15 jaar te bewaren.

Delen met anderen
Huidtherapie Brabant verstrekt uw persoons- en medische gegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van huidtherapeutische zorg, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek
Op de website van Huidtherapie Brabant worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website (www.huidtherapie-brabant.nl). Huidtherapie Brabant gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics
Huidtherapie Brabant maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de incidentele Adwords-advertenties van Huidtherapie Brabant bij Google zoekresultaat pagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Huidtherapie Brabant te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Huidtherapie Brabant heeft hier geen invloed op.

Huidtherapie Brabant heeft Google geen toestemming gegeven om via Huidtherapie Brabant verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@huidtherapie-brabant.nl.
Huidtherapie Brabant zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiligen
Huidtherapie Brabant neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Huidtherapie Brabant maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Huidtherapie Brabant verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met ons op.

Huidtherapie Brabant is als volgt te bereiken:

Locaties Dongen
De Vennen
Deken Batenburgstraat 2
5104CR Dongen
076-5423666

Huisartsenpraktijk Aan de Donge
Dongepark 80
5102DB Dongen
076-5423666

Locatie Prinsenbeek
Groenstraat 31
4841BA Prinsenbeek
076-5423666

info@huidtherapie-brabant.nl