Nieuwe website!

Nieuwe website online!

Per 1 januari 2014 heeft Huidtherapie Brabant een tweede vestiging. Naast een praktijk in het gezondheidscentrum De Vennen in Dongen is Huidtherapie Brabant ook in Prinsenbeek gevestigd. De Prinsenbeekse praktijk die voorheen de naam Body & Beauty had, gaat verder onder de naam Huidtherapie Brabant. Daar hoort natuurlijk een vernieuwde website bij! Achter de schermen is hard gewerkt aan onze nieuwe website, zodat we een betere uitstraling en informatieverstrekking hebben. Zo wordt het voor u overzichtelijker en duidelijker.

Website

De website is met name door ons zelf gemaakt. De vernieuwde website van Huidtherapie Brabant is responsive. Dit houdt in dat de website op zowel uw Ipad als op uw mobiele Smartphone goed te lezen is. De website past zich automatisch aan. Het doel van de website is om mensen thuis nog beter te informeren over de huid en huidtherapie. De behandelingsmogelijkheden van de huidtherapeut, maar ook huidaandoeningen in het algemeen. Daarnaast vinden we het belangrijk om ontwikkelingen op de voet te volgen en over actuele onderwerpen rondom de huid te schrijven.

Blog

Een belangrijk onderdeel van de vernieuwde website is het blog. Wekelijks schrijven wij als huidtherapeut over de huid, behandelingen, ontwikkelingen, feiten en fabels. De artikelen delen wij middels onze social media kanalen zoals Twitter en Facebook!

Informatie huidaandoeningen

Er wordt vaak gevraagd wat een huidtherapeut kan behandelen. Op onze website kunt u zien welke huidaandoeningen wij kunnen behandelen. Met afbeeldingen, beschrijvingen en de bijbehorende behandelmogelijkheden hopen wij u goed te informeren. Psoriasis of eczeem kunnen we helaas niet behandelen, daarvoor gaat u doorgaans naar de dermatoloog.

We zijn blij en trots met de nieuwe website. We hopen dat u ook online van ons een goede indruk krijgt van onze werkwijze, praktijken en huidtherapeuten. Onze dank gaat uit naar Mark de Hooge van Red Banana en Sacha Verdult van Studio November