Review: LPG behandeling bij cellulite; resultaten en voor en na foto’s!

Ik ben het levende bewijs van de effectiviteit van de LPG-behandeling bij cellulite.

Aanleiding
Enkele jaren leed ik onder de ongemakken van verslapte huid en cellulite op mijn billen, dijen en zowel de voor- als achterkant van mijn benen. Zoals velen heb ik ook de gebruikelijke oplossingen geprobeerd: droog borstelen, diverse crèmes en zelfs cupping. De teleurstelling was groot toen geen van deze methoden het gewenste resultaat opleverde. Op zoek naar een effectievere behandeling, om de cellulite op mijn billen, dijen en voor- achterkant benen te verminderen, kwam ik terecht bij een huidtherapeut bij Huidtherapie Brabant. Tijdens de intake werd ik geïnformeerd over de LPG-behandeling en het belang van sport en voeding tijdens deze kuur. Overtuigd door het voorstel, begon ik aan mijn behandeltraject.

Zie hieronder de foto’s van voor de behandeling.

Endermologie behandeling (kuur)
De behandeling bestond in de eerste weken uit tweemaal per week een sessie van 60 minuten. Later werd dit verlaagd naar een sessie van 60 minuten per week en uiteindelijk hebben we het af kunnen bouwen naar een onderhoudskuur van 1 keer 60 minuten om de 3 weken.

Behandelgebied:

  • Voorkant benen 10min
  • Achterkant benen 10min
  • Binnenkant benen 10min
  • Billen 10min
     
    De standen zijn tijdens het behandeltraject opgebouwd naar stand 10. Elke sessie werd zorgvuldig uitgevoerd, verdeeld over de probleemgebieden: voorkant, achterkant en binnenkant van de benen, evenals de billen. Dit werd gedaan door de toegewijde specialisten, Famke, Anne en Samantha, die ervoor zorgden dat elke behandeling prettig en effectief was.

Zie hieronder het resultaat na 12 LPG endermologie behandelingen.

Resultaat
Na de eerste 12 behandelingen (kuur) voelde en zag ik al een verbetering. Mijn huid voelde soepeler aan, al bleef ik wat sceptisch. Maar bij de tussentijdse evaluatie, waarbij nieuwe foto’s werden gemaakt, begon het duidelijk te worden dat er een daadwerkelijke verandering plaatsvond. Tijdens het traject was ik zelf ook actief betrokken bij het verbeteren van mijn huidconditie. Ik lette strikt op mijn voeding, met name het vermijden van suikers, en zorgde voor een combinatie van cardio en krachttraining.

Na 24 behandelingen kon ik met zekerheid zeggen: het resultaat was verbluffend! De cellulite was aanzienlijk verminderd en de verslapping van de huid was ook verbeterd. Van een sceptische patiënt veranderde ik in een tevreden cliënt. Voor degenen die twijfelen: de voor en na foto’s op de website spreken voor zich. Het is het levende bewijs van de effectiviteit van de LPG-behandeling in combinatie met een gezonde levensstijl.

Zie hieronder het resultaat na 24 LPG endermologie behandelingen