Persoonlijke ervaring LPG-endermologie behandeling

Cellulites-verminderen-huidtherapie-brabant

Persoonlijke ervaring Roos Polle LPG-behandeling

Lees hier het persoonlijke ervaringsverhaal van Roos Polle over haar intake en de eerste 3 LPG-endermologie lichaamsbehandelingen bij Huidtherapie Brabant.

Begin het jaar ben ik op aanraden van een vriendin gestart met endermologie (LPG). De belangrijkste reden voor mij was om na de zwangerschap, waarbij ik behoorlijk was aangekomen, wat strakker in mijn vel te komen. Ik heb een lichte vorm van oedeem en heb door de zwangerschap flinke striae op mijn dijbenen gekregen. Na mijn zwangerschap ben ik flink gaan sporten en zou ik ook heel graag zien dat mijn huid wat strakker wordt. Ik zag na de geboorte van mijn zoon diverse foto’s waar ik behoorlijk van schrok. Ik ben dus flink op mijn voeding aan letten en ben fanatiek gaan sporten.

Intake gesprek

Tijdens de intake op de praktijk in Prinsenbeek heeft Madelon van Huidtherapie Brabant mij duidelijk laten zien wat haalbaar is, waarbij duidelijk wordt gezegd dat je goed op je voeding moet blijven letten, en uiteraard voldoende blijft bewegen. Het is immers geen wonder behandeling maar een echt hulpmiddel en voor mij een extra stimulans. Ik ben er positief ingegaan en mijn verwachtingen zijn hoog aangezien de resultaten bij anderen veelbelovend zijn.

Er zijn bij de intake in totaal 4 foto’s gemaakt, voor, achter en van beide zijkanten. Het idee van deze foto’s is dat we na de kuur van de endermologie behandeling het resultaat echt visueel kunnen zien. Dit geeft mij wel vertrouwen in de LPG lichaamsbehandeling

Ik heb in overleg een kuur van 12 behandelingen afgenomen waarvan ik er 2 gratis kreeg. Ook heb ik een pak moeten aanschaffen die ik elke week mee moet nemen. Deze zorgt ervoor dat het apparaat goed over de huid kan gaan. Bij de intake heb ik ook goed kunnen aangeven waar ik het accent op wil leggen dit heeft ze vastgelegd in mijn persoonlijke dossier / behandelplan. Het is intensief, zeker in het begin waarbij ik soms 2 keer in de week een uur wordt behandeld. Dit is echter wel het advies en draagt bij aan het beste resultaat.

 

Er gebeurd dus echt wat met je lichaam.

LPG endermologie na zwangerschap

De behandeling zelf

Ik heb inmiddels 3 behandelingen achter de rug. In het begin is het even wennen en op sommige plekken wat gevoelig. Dit heeft te maken met de zuigkracht van het apparaat. Dit is echter aan te passen. Na de behandeling wordt er geadviseerd om goed te blijven drinken hetgeen ik nogal eens vergeet met als gevolg dat je dus hoofdpijn kan krijgen. Er gebeurd dus echt wat met je lichaam. Advies is ook dat wanneer je je niet goed voelt, zoals bij griepverschijnselen, je de afspraak moet verzetten.

Na 3 behandelingen is het nog moeilijk om iets te zeggen over het resultaat wel is het zo dat je bij het sporten minder last van vermoeide benen hebt. Ik ben heel benieuwd naar het vervolg van de kuur en zal na afloop van mijn behandeling weer een blog maken over het resultaat en mijn ervaring.

Cellulites-verminderen-lpg

Een LPG behandeling werkt als fitness voor de huid en het vetweefsel om het te versoepelen. Ook worden vetten vrijgemaakt en bloed- en lymfecirculatie geactiveerd.

Nieuwsgierig geworden?
Neem vrijblijvend contact met ons op!